Dacă tot ce apropie weekend-ul, iar rutina ta de frumusețe include probabil și un răsfăț pentru podoaba capilară, ți-am pregătit o rețetă de mască de păr care funcționează garantat.

mamaplus

Septembrie e luna hidratării și a fortificării rădăcinilor părului tău, pentru că sezonul estival a ajuns la final, iar acum e timpul să îți ajuți podoaba capilară să revină la aspectul normal.

Pentru început, poți folosi o mască revigorantă cel puțin o dată pe săptămână, preparată din ingrediente accesibile.

Să trecem la treabă!

Ingredientele necesare:

o fiolă de Vitamina B12
o fiolă Vitamina B6
o fiolă Vitamina C
1 lingură de masă ulei de ricin
1 lingură de masă ulei de argan
1 gălbenuș de ou
1 lingură de masă miere
1 lingură de masă balsam de păr

mamaplus

Menționăm că pentru părul lung cantitatea fiecărui ingredient poate fi dublată!

Mod de utilizare:

1. Amestecă toate ingredientele într-un bol, pentru ca ulterior să aplici masca uniform cu o pensulă (poți să folosești pensula pentru vopsirea părului).

2. După șamponarea și clătirea părului, stoarce-l bine și ține-l în prosop câteva minute.

3. Masca se aplică de la rădăcini spre vârfuri. Dacă părul se încâlcește între timp, folosește un pieptene cu dinți mari și rari și începe să-l descurci de la vârfuri.

3. Hint pentru femeile care au părul fin sau gras: masca nu ar trebui aplicată direct pe scalp și se lasă neatinși 2-3 cm de la rădăcină.

4. Dacă părul este foarte deteriorat, poți lăsa masca să acționeze peste noapte, iar în celelalte cazuri e suficient să o ții timp de o oră, dar asigură-te că părul este acoperit bine și îl menții la o temperatură constantă.

Pentru a vedea rezultatele minunate ale acestei măști de păr, este necesar să repeți procedura cel puțin o dată pe săptămână, pentru că în caz contrar, nu va avea niciun efect.

Sursa: mamaplus.md