Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Împachetările sunt, probabil, cel mai plăcut mod de modelare a siluetei. Combinate cu mersul la sală, jogging, cu o alimentaţie sănătoasă sau dietă, puteți obține un rezultat remarcabil, într-un timp destul de scurt.

Ţineţi minte!
Împachetări pentru pierderea in greutate practicate la domiciliu se fac numai în serii,adică nu mai mult de  12-14 proceduri efectuate peste o zi. Pauza dintre cursuri este de dorit să fie de cel puțin 1,5-2 luni. 

Cu cel puțin o oră înainte și o oră după împachetări nu este recomandate mâncaţi sau să beţi. În cazuri extreme, puteți bea un pic de apă plată.

Aplicare:
Pielea trebuie să fie pregătită pentru procedura ce urmează să o faceţi, trebuie curăţată,  şi prelucrată  folosind un exfoliant de corp și un  burete pentru masaj. Soluţia pentru împachetările la domiciliu trebuie aplicată pe piele delicat, dar sigur, prin mișcari circulare, de parcă o ştergeţi de piele. Nu trebuie neapărat să aplicaţi soluţia pentru împachetări pe întregul corp, aceasta poate fi doar zonele cu probleme, cum ar fi fesele, picioarele sau abdomenul. Înfăşuraţi zonele pe care aţi aplicat soluţia cu folie alimentară. Acest lucru ar trebui realizat prin înfăşurarea corpului în formă de spirala de destul de strâns, dar astfel încât să nu vă creeze disconfort atunci când vă aplecaţi sau vă ridicaţi. Culcaţi-vă pentru un timp de 40-80 de minute. După ce îndepărtaţi sau tăiaţi folia, spalaţi-vă soluţia. După duș sau baie, aplicaţi pe pielii o crema hranitoare sau o lotiune de corp hidratantă.

Reţete

Împachetare cu miere

Ca și în cazul împachetărilor pentru slăbire cu ulei, amestecul rezultat trebuie încălzit într-o baie de apă,  mierea fiind baza - 2-3 linguri, ingrediente suplimentare - 2-3 picaturi de lamaie si uleiuri esentiale de portocale.

Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Împachetare cu ulei

Veţi avea nevoie de 20 ml de ulei de bază,  de migdale sau de măsline. Se adaugă 3 picături de următoarele uleiuri esențiale: de lamaie, lavanda, ienupăr. Uleiurile se amestecă bine și se încălzesc într-o baie de apă (puteți folosi cuptorul cu microunde), la 40 de grade.

Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Împachetare cu cafea 

Acesta tip de împachetare este ideală pentru slabit şi are o eficiență ridicată, datorită faptului că cofeina acţionează în mod asupra grasimii. 3 linguri de cafea nefiartă trebuie  diluată în lapte cald.

Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Împachetare pentru slăbit pe bază de Ceai verde 

Zdrobiţi cateva linguri de ceai verde câr mai mărunt posibil. Se adaugă apă fierbinte pentru a forma o masă sub formă de pastă, se lasă pentru 10-15 minute și se adaugă 2-3 picături de ulei esențial de portocale.

Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Pe bază de ciocolată 

Când dulceata si aroma sunt ingredientele unei figuri ideale - este deosebit de frumos. 200 de grame de pudra de cacao se pune în 0,5 litri de apa fierbinte. Se amestecă bine și se lasă să se răcească, pentru a nu vă arde pielea.

Împachetările, absolut necesare pentru o figură de invidiat

Împachetările pentru slăbit sunt contraindicate în următoarele cazuri:
- Sarcina. 
- Boli ginecologice. 
- Tumori. 
- Boli de rinichi. 
- boli cardiovasculare. 
- Vene varicoase. (Aceasta este una dintre cele mai importante contraindicații, un număr mare de femei care doresc să piardă în greutate și de a îmbunătăți starea pielii se încadrează în această categorie.) 
- Boli de piele sau reacție alergică la oricare dintre componentele utilizate în compoziția împachetărilor pentru pierderea în greutate. 
- Senzaţii de durerere, temperatura ridicată, amețeli.