mamaplus

Forma rujului spune totul despre personalitatea ta. Rujul drept este al femeii inteligente

-
//
03.02.2020

Orice femeie are cel puțin un ruj pe care îl foloseşte în mod frecvent, însă mai departe de rolul de înfrumusețare pe care îl are, forma lui spune multe despre personalitatea posesoarei. Rujul tău cum arată după mai multe utilizări?

Uită-te ce formă are rujul tău şi citeşte interpretările de mai jos:

Rujul cu vârf în formă de con

Dacă după o utilizare îndelungată rujul tău are o formă conică, acest lucru spune că personalitatea ta nu va lăsa pe nimeni indiferent. Fie eşti foarte iubită, fie urâtă. Verdict. Eşti un adevărat lider, o persoană pe care o vor urma mulți oameni şi pe care îi vei acoperi cu spatele tău curajos, dacă situația o cere.

Rujul cu vârf plat

O astfel de femeie este inteligentă, optimistă, veselă şi plină de idei. Ea va găsi o cale de ieşire chiar şi din cea mai lipsită de speranță situație. Te-ai recunoscut? Verdict. Eşti un element important al oricărui grup social. Cine altcineva, dacă nu tu vei face cea mai dificilă muncă, vei îmblânzi un client încăpățânat şi vei înveseli această petrecere plictisitoare?

Rujul cu vârf rotunjit

Dacă ai un astfel de ruj, acesta poate vorbi despre o dorință constantă de ordine, capacitatea de a crea confort în casă în care miroase a mâncare delicioasă, iar copiii sunt fericiți. O astfel de persoană se distinge printr-un potențial creativ mare, iubire de cărți şi de artă, ştie să creeze lucruri frumoase. Verdict. Familia este cea importantă pentru tine. Eşti acea legătură care va aduna toate rudele împreună şi va crea un mediu favorabil. Eşti o mamă şi o soție adevărată, o persoană care apreciază foarte mult valorile familiei, care oferă sfaturi, sprijin şi grijă.

Rujul cu vârf „neatins”

Dacă rujul tău are aceeaşi formă ca la cumpărare, se poate spune că eşti o persoană cu reguli stricte. Eşti o perfecționistă la care totul se află la locul său, după înălțime, culoare sau volum. Verdict. Eşti o persoană responsabilă care nu va încălca niciun termen, va finaliza lucrul la timp şi în cel mai perfect mod. Aduci ordine în această lume.

Rujul cu vârf plat, dar teşit

O astfel de femeie în copilărie cel mai probabil se juca în compania băieților, se urca în copaci şi era liderul piraților. Cu siguranță te recunoşti în această descriere, nu? Verdict. Eşti un adevărat experimentator şi aventurier. Şi dacă perfecționistul aduce ordine în lume, tu îl suplimentezi cu un haos favorabil. Cu îndrăzneală accepți orice angajamente şi faci totul perfect, descoperind noi fațete şi posibilități ale acestei lumi.

Rujul cu vârf ascuțit

Vârful ascuțit al rujului aparține femeilor ce au o energie sexuală incredibilă, care atrage bărbații. Aceste femei au întotdeauna un plan clar de acțiune. Dar, în ciuda răcelii şi prudenței aparente, în sufletul lor există un loc pentru sentimente şi sinceritate. Verdict. În ciuda sexualității şi abilităților magnetice – ai o inimă caldă şi un suflet bun. Cu toate acestea, nu toată lumea poate ajunge la acest punct, pentru că alegi oamenii cu grijă.

Rujul cu vârf asimetric

Aceste femei au întotdeauna nevoie de sprijin. Şi ele neapărat vor cere ajutor. Dar, în ciuda caracterului distrat şi uşor infantil, sunt ființe foarte creative şi ideologice, cu planuri grandioase.