Este deja ştiut că epilarea cu lama, cu cremă sau cu epilatorul electric sunt metode clasice de a scăpa de părul nedorit acasă. Totodată, pentru metodele mai complicate de epilare trebuie să mergem la salon. Însă, cum nu toate femeile au timp pentru aşa ceva, iată o metodă de epilare definitivă acasă.

Cea mai blândă metodă cunoscută până în prezent este epilarea cu lumină înalt pulsată. (IPL)

Aceasta e cea mai nouă si cea mai căutată metodă de epilare a momentului. Dacă nu te-ai încumetat încă să o încerci, ai la îndemână această nouă opţiune eficientă.

mamaplus

Mai mult, au apărut şi aparate de epilare definitivă cu lumină intens pulsate, care pot fi utilizate la domiciliu. Noul Inlins IPL Hair Removal nu necesită geluri sau creme. Impulsul luminos acţionează asupra firului de păr, stimulând foliculii să intre în faza de latenţă. Părul cade natural, iar creşterea lui e inhibată. Rezultatele se văd după 4-6 tratamente repetate o dată la două săptămâni, după care vei avea nevoie de epilare din ce în ce mai rar. Aceasta reprezintă, cu siguranţă, una dintre cele mai simple metode de epilare definitivă acasă.

mamaplus

Riscurile acestei metode sunt minime: efectele secundare sunt roşeaţa şi umflarea temporară a pielii. Trebuie doar să fii foarte atentă la cum foloseşti aparatul. În plus, să nu te gândești să îl foloseşti atunci când eşti bronzată.

Înainte de a efectua o astfel de procedură, trebuie să ții cont de următoarele aspecte:

  • nu acționează asupra părului blond: IPL trebuie absorbită de melanină – cu cât mai multă, cu atât efectul este mai bun și mai rapid; firul de păr blond are un nivel minim de melanină/
  • procedura se aplică pe zona epilată anterior (cu lama); nu putem folosi pentru epilat un procedeu prin smulgere, deoarece avem nevoie de rădăcina firului de păr, pentru a avea efect.
  • procedura nu se aplică pe o piele bronzată – nu pentru că este contraindicat, ci pentru că o mare parte din IPL se va absorbi de melanina stimulată din piele.
  • distanța de execuție dintre 2 proceduri este de 4-6 săptămâni; evident că acest lucru este personalizat în funcție de fiecare persoană și de ciclurile creșterii firelor de păr.
  • sunt necesare minim 8-10 ședinte pentru un efect de durată.

Câteva beneficii ale epilării cu IPL, una dintre cele mai cunoscute metode de epilare definitivă acasă:

* Tratamentul este nedureros

* Scapi de foliculită

* Tratament rapid şi convenabil

* Suprafeţe mari de acoperire

* Poate fi folosit atât de femei, cât şi de bărbaţi

* Te poţi machia imediat după epilare

mamaplus

Produsul poate fi comandat online pe www.ebag.md sau la  numărul de telefon +(373)68 43 00 08