O piele fină şi perfect netedă este visul oricărei femei, iar părul nedorit de pe corp este dușmanul tăcut al acestora. De-a lungul timpului au fost inventate zeci de metode de a scăpa de firele de păr, iar cea mai eficientă, până la momentul actual,  este epilarea definitivă. Din fericire, această procedură nu mai este un chin, ci o adevărată plăcere de când pe piața din Moldova au apărut aparate performante.

Epilare definitivă: ușor, rapid și fără durere

Dacă și tu te numeri printre persoanele care-și doresc să se despartă pentru totdeauna de firele nedorite de pe corp, avem o veste minunată pentru tine!

Aparatul Laser de ultimă generație Candela Max Pro Alexandrite de la Centrul de Cosmetologie Medpark îți propune proceduri confortabile și fără durere. Laserul dispune de un dispozitiv atașat pentru răcirea pielii, care asigură un efect anestezic.

Ce înseamnă epilarea cu laser?

Părul nedorit este îndepărtat definitiv prin energia luminii transformată în energie termică. Drept rezultat, rădăcina părului se distruge și părul încetează să crească. Tratamentele de epilare laser sunt non-invazive. Pot fi efectuate pe întreg corpul și pentru toate tipurile de piele.

Firele de păr supuse tratamentului de epilare laser cad până la 2 săptămâni, urmând o nouă etapă de creștere. Tratamentele necesită 6-8 sesiuni pentru o îndepărtare definitivă a părului, pentru că există 4 faze de creștere a părului și efectul este obținut treptat.

Avatajele procedurii:

• Energia laser acționează direct asupra folicului de păr;

• Undele nu deteriorează pielea;

• Rezultate vizibile după primele proceduri;

• După epilare pielea are aspect fin și catifelat;

• Eficacitate înaltă de epilare a firelor de păr subțiri.

Epilare definitivă: ușor, rapid și fără durere

Instrucțiuni în timpul procedurii de epilare

1. Pielea trebuie să fie curată și firele de păr tăiate cu lama de ras cu 2-3 zile înainte.

2. Aparatul de răcire - Cryo Cooler-ul  va fi folosit în paralel cu aparatul de laser în timpul procedurii.

3. Aspectele de siguranță sunt importante pe durata procedurii. În scopul evitării afecțiunilor oculare echipamentul de protecție laser pentru ochi TREBUIE folosit atât de către pacient, cât și de personalul medical. Vor fi luate toate măsurile necesare pentru siguranța pacientului.

Instrucțiuni după epilare

1. Imediat după procedură poate apărea roșeață și edem la foliculii piloși implicați în procedura de epilare, reacție ce poate să dureze până la 2 ore. Eritemul poate să dureze până la 2-3 zile. Zona supusă procedurii va oferi senzația unei arsuri solare pe o durată de câteva ore după procedură. 

2. Machiajul poate fi făcut imediat după procedură, în cazul în care pielea nu este iritată.

3. Evitați razele solare după procedura de epilare pentru a reduce riscul de hiperpigmentare al pielii.

4. După procedura de epilare utilizați un produs de protecție solară (SPF30+) de fiecare dată.

5. Evitați pișcarea sau scărpinarea zonei tratate.

6. După procedura de epilare laser, nu folosiți niciun fel de produse de înlăturare a firelor de păr, sau alte proceduri asemănătoare epilării laser (epilarea cu ceară, epilarea electrică sau pensarea).  Folosirea aparatului de ras e preferențial.

7. În decurs de 10-21 zile după procedura de epilare laser, pot apărea noi fire care par sa fie din nou crescute. Acestea NU sunt fire crescute din nou. Puteți înlătura aceste fire prin spălare sau ștergere cu un prosop umed.

8. După procedura de epilare zona Axile, pe parcursul a 24 de ore, pentru a reduce iritația, opțional puteți folosi un produs pe bază de talc în loc de deodorant.

9. Nu sunt restricții în ce privește baia, doar în primele 24 de ore spălăm pielea gingaș ca în cazul unei  arsuri solare.

10. O nouă procedură de epilare laser va fi necesară îndată ce firele de păr încep să crească din nou. De regulă, firele noi apar NU mai devreme de 3 săptămâni după procedura de epilare laser.

Epilare definitivă: ușor, rapid și fără durere

Prețuri promo la lansare. Puteți face o programare pe chat-ul de pe site: www.medpark.md.

Ușor. Fără durere. Rezultat definitiv.

Pentru informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi la: 

Call-centru: disponibil 24/24 la (+373) 22 40 00 40
Recepția Medpark
Facebook:  Medpark International Hospital
Site-ul Medpark: www.medpark.md