Cosmetica pe bază de produse organice, Premium de la Vinoble Cosmetics este prezentata în exclusivitate de compania Medazur Med timp de doi ani. 

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Cosmetica Spa de la Vinoble Cosmetics este considerata drept cel mai bun producător de cosmetica naturala din Europa și al treilea producător din lume. 

Premiera în cosmetica dermatologica de la Vinoble Cosmetics: celule stem și protecție solara. 

Aceste progrese vor schimba piața produselor cosmetice în viitorul apropiat.

5 secrete a frumuseţei de la Vinoble

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Natalia Gordienco: Sincer, am rămas încântată după procedurile pentru corp de la specialistul din Medazur Med Spa și după utilizarea produselor de la Vinoble. Sincer, sunt foarte conservativă în alegerea procedurilor, cât pentru corp atât și pentru față din cauza că sunt o persoană alergică.Dar am rămas încântată de exfoliantul pentru corp de la Vinoble, bazat pe semințe de struguri. Procedura mi-a tonifiat pielea și i-a dat elasticitate. După cum s-a demonstrat, semințele de struguri conțin un antioxidant foarte puternic, care stimulează producția colagenului. Colagenul constrânge pielea și o face elastică. Acizii esențiali, enzimele, vitaminele și mineralele care se conțin în semințele de struguri, controlează nivelul de umiditate, inițiază procesul de regenerare și întinerire. Într-un cuvânt - uimitor! Vă mulțumesc Medazur Med Spa și cosmetica Vinoble!

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Olga Blank: Mulțumesc mult centului Medazur Med Spa, pentru atmosfera caldă, ceaiul delicios și desigur pentru procedura minunată - peeling. Pielea mea mi-a fost extrem de recunoscătoare! Iar masca din vin - Vinoble Sauvignon facial mask a devenit pentru mine o revelație. În zilele reci de iarnă cu vânt – este o adevărată comoară!

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Cristina Frolov: Fiecare femeie vrea sa arate bine, pe lângă asta eu însă doresc să arăt bine folosind produse naturale, pe bază de ingrediente luate din natură. Cosmetica Vinoble este exact ce mi trebuie, se potrivește perfect tenului meu, m-a ajutat să scap de unele imperfecțiuni care au persistat multișor. Plus am o mare plăcere să aplic pe piele aceste produse, cu consistență și arome tare plăcute. De asemenea îmi place mult să merg la Medazur, cei drept îmi reușește rar din cauza programului încărcat, dar știu ca dacă mi doresc câteva ore de alint aici îmi e locul.

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Alla Wenger: Am planificat un eveniment important, dar din păcate am avut foarte puţin timp la dispoziţie şi am decis să abordez acest lucru cu deplină responsabilitate și am apelat la cel mai bun centru medical – Medazur Med Spa. Cosmeticianul grijuliu din Medazur mi-a recomandat un curs de „seară” acasă cu cosmetica Vinoble și mi-a explicat cursul în pași. Totul a fost foarte uşor şi simplu. După curățarea pielii cu un gel și tonic plăcut, am aplicat un nou peeling cu acid tartric, apoi fiole și masca cu vin roșu (conține celule stem).

Acest lucru s-a dovedit a fi remediul perfect pentru pielea mea – ea a devenit mai sănătoasă, mai strânsă, s-a schimbat culoarea, a fost un efect de lifting superb! Arătam extraordinar la evenimentul meu! Crema de față care a fost propusă - este un Ferrari pentru pielea mea, şi crema sub ochi еste o magie!! Recomand tuturor!!! Vă mulțumesc Medazur Med Spa și cosmeticii Vinoble!

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Lana Arutina: Am o piele foarte sensibilă, din această cauza demult am trecut la creme naturale și produse de îngrijire fără parabeni. Cunostinta mea cu Vinoble s-a început cu crema hidratantă. Primul lucru care mi-a plăcut - inscripția "paraben free" și un termen de valabilitate scurt. De asemenea, o condiție importantă a cremei hidratante este textura sa. Această cremă are o textură ideală ușoara, se absoarbe rapid și nu lasă pielea lipicioasă. O bază ideală pentru machiaj. Aroma este ușoara, discretă, as putea-o numi "mirosul curățeniei". Sunt foarte mulțumita, acum folosesc deja a treia cutiuță!

Un alt produs pentru îngrijire la domiciliu cu efect uimitor este masca Sauvignon! Culoarea, ca la orice mască naturală nu este foarte atractivă, astfel mai bine să nu vă vadă cei de acasă, dar efectul este uimitor! Este suficient de a utiliza masca doar dimineața, și senzația de prospețime rămâne până seara, pielea strălucește! Cred că această mască va obține un loc permanent între ritualurile mele obligatorii. Recomand!

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Irina Gherman: De mult cunosc și vizitez acest centru, a-și spune, din ziua deschiderii. Inițial am fost frapată de stilul și gustul, de aptitudinile organizatorice, apoi, ca client, de abordare și "treatment". Am devenit prieteni buni cu personalul centrului, care este foarte experimentat și calificat, foarte politicos și competent. O excepție plăcută!

Sunt ispitită de procedurile cosmetologice, și am fost plăcut surprinsă de o gama bogata a serviciilor și produselor Vinoble. Cosmetica Vinoble are un efect puternic anti-îmbătrânire, într-adevăr este un botox natural, la fel și extrasul din struguri tineri, care elimină lipidele din celule și poate învinge cel mai mare dușman al nostru - celulita...

Pentru persoanele alergice, ca mine, acesta este un panaceu, deoarece toate produsele sunt complet naturale, non alergice, bazate pe struguri, semințe de struguri, acid hialuronic, ulei din sâmburele caiselor... extraordinar și fără ingrediente chimice!

Alegerea mea este cosmetica Vinoble, care tratează, întinerește și întărește pielea delicat și cu blândețe.

Mulțumesc, vă doresc prosperitate și mulți clienți.

ECO - produse cosmetice, care vor schimba lumea!

Strada 31 August 1989, 46

Tel. 022 898 989

info@medazur.md

www.medazur.md