A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

-
//
03.04.2015

Din cele mai vechi timpuri, oamenii știu că sângele înseamnă viață. Este adevărat, însă, această metodă a început să fie utilizată recent. Despre metodele de însănătoșire cu ajutorul plasmei propriului sânge, cum ar fi Plasmolifting și Ortoplasma, v-am relatat luna trecută. Însă, în afară de aceasta, recent, medicii au găsit dovada că sângele păstrează nu doar secretele frumuseții dar și pe cele ale tinereții. Este posibilă oare stimularea procesului de întinerire a organismului cu ajutorul sângelui fără a fi nevoie de a recurge la medicamentație? la aceasta și multe alte întrebări ne-a răspuns specialistul și directorul clinicii ”OZONIS”, Valeria Bulat.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

Valeria Bulat

directorul clinicii ”OZONIS”, ozonoterapeut, cosmetolog-dermatolog, antrenor de categorie superioară pentru plasmolifting.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Doamna Valeria, în timpul discuției noastre anterioare despre ortoplasmă, ați menționat și produsul care este nou pentru țara noastră, care a apărut în Moldova exact acum o lună – cosmetica regenerantă unicat Plasmolifting și care, de asemenea, funcționează în baza propriei plasme umane. Acest lucru le-a interesat pe cititoarele noastre. Ne-ați putea relata mai mult despre acest produs?

Este vorba despre seria cosmeticii Plasmolifting™ Home, care ne-a oferit un produs cosmetic propriu unicat pentru îngrijire în condiții casnice – serul Plasmolifting, elaborat de centrul științific al companiei ”Plasmolifting” de comun cu laboratorul Lux Pharma (Italia). Acest ser, deja, preparat gata se aplică de comun cu propria plasmă a pacientului și în compoziția sa prolongați bioinerți unici și stabilizatori, care permit păstrarea proprietăților valoroase ale plasmei, va îmbunătăți permeabilitatea și păstrarea efectului obținut în urma procedurii plasmolifting cât mai mult timp posibil.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Despre cremele cu efect de întinerire bazate cele mai diverse principii, auzim de multă vreme, prin ce se deosebește această variantă?

După cum am vorbit și data trecută, rețeta tinereții este în propriul nostru sânge. Medicii bănuiau demult: tot de ce are nevoie omul pentru restabilire se află în interiorul lui. Însă, abia acum medicina a început să descopere mecanismele acestei restabiliri și încă una atât de eficientă, noi nu ne-am mai întâlnit cu așa ceva.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Astăzi se vorbește foarte mult despre celulele stem ca despre principala speranță de viitor, să fie aceasta o metodă mult mai evoluționistă?

Plasma, bogată în trombocite, atrage spre sine celulele stem, care se păstrează în țesuturi pentru situații excepționale, când ar putea fi nevoie de refacere. La început, trombocitele activizate formează în piele o ”carcasă”, apoi, celulele stem ajută la umplerea acesteia cu noi celule și vase.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Și dacă sângele nostru este în sine un elixir al tinereții – întotdeauna cu noi, de ce nu întinerim ci invers?

Problema constă în faptul că componentele interioare de întinerire ale sângelui nu sunt întotdeauna active și sunt utilizate de organism în alte scopuri. De exemplu, te rănești la un deget, rana imediat este acoperită de sânge care ajută pielea să se regenereze. Se întâmplă acest lucru pentru că se activizează celulele sanguine – trombocitele – celule unicat, care răspund nu doar pentru coagularea sângelui dar și pentru apariția unui țesut nou în locul celui deteriorat. Trombocitele reprezintă în sine mici ”fabrici” care produc așa numiții ”factori de creștere” și care obligă celulele să se divizeze și să reconstruiască țesuturi. În cazul îmbătrânirii pielii, aceste procese nu se includ de la sine, iar noi trebuie să ”obligăm” trombocitele să restabilească pielea ca și cum aceasta ar fi deteriorată.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Adică, pentru a porni procesul de întinerire trebuie să influențăm într-un anumit fel sângele?

Absolut corect. Cum am explicat în cazul cu ortoplasma – tratarea problemelor interne și ajutorul organelor interne, în acest caz avem cam aceeași situație. Recoltăm de la pacient puțin sânge din venă într-o eprubetă sterilă, amestecăm sângele într-un aparat special, care utilizează câmpii magnetici pentru divizarea sângelui în câteva sloiuri. Unul dintre aceste sloiuri și este plasma cu un concentrat mare de trombocite. Ulterior, plasma este amestecată cu serul gata preparat și despre care am vorbit mai sus. În acest fel, aveți posibilitatea de a utiliza propria plasmă concentrată în calitate de cremă pentru întinerire. De asemenea, serul se combină perfect cu procedurile injectabile și aparat și le intensifică efectul.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Se știe că există creme hormonale destul de eficiente și care oferă un rezultat rapid, însă, după ce nu le mai folosești, pielea îmbătrânește brusc. Se poate întâmpla și în cazul nostru la fel?

Propria plasmă nu este un stimulator chimic artificial, care stoarce din celule toate resursele. Dimpotrivă, ea produce noi celule tinere, care sunt capabile să trăiască mai mult, iar asta înseamnă că pielea va arăta tânără mai mult timp, chiar dacă, ulterior, pacientul nu va recurge la nimic. Plus la asta, de la soluția creată în baza plasmei dumneavoastră, niciodată nu poate apărea alergia.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! De ce probleme estetice ne poate scăpa propria plasmă transformată în cremă?

Dacă e să vorbim pe scurt este vorba în primul rând de decolorarea pielii, înlăturarea ridurilor și pliurilor mărunte (se reduce adâncimea ridurilor, pielea începe să se întindă, devine mult mai elastică, dispare uscăciunea, exfolierea, sporește tonusul pielii, dispar ridurile mărunte). De asemenea, putem vorbi despre nivelarea reliefului pielii, se îmbunătățește culoarea pielii și prinde la vlagă.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Dacă e să vorbim mai detaliat?

Componentele unicate ale acestui fluid permit mărirea gradului de permeabilitate a straturilor superioare ale dermei, hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățirea circulației și metabolismului celulelor, normalizarea PН-ului lichidului intercelular, ceea ce permite ca pielea pacientului să devină mult mai susceptibilă la stimularea de regenerare și reînnoire a celulelor. Datorită tehnologiei CellularFriendlyTech®, serul permite păstrarea maximă a activității factorilor proteinici de creștere, aminoacizilor și microelementelor pentru toată perioada de utilizare a serului. Adică, acest produs cosmetic menține tinerețea și funcționarea dermei la nivelul corespunzător, hidratează și menține procesele de sinteză în piele. Prelungește și efectele altor proceduri cosmetice: terapia laser, foto-întinerirea, plastica de contur, peelingurile chimice, biorevitalizarea și, evident, injecția personală Plasmolifting, care, de asemenea, se folosește în scopuri cosmetologice. De asemenea, serul se recomandă în calitate de îngrijire suplimentară a pielii în perioada de pregătire pentru procedura injectabilă Plasmolifting, precum și după aceasta cu scopul de a intensifica efectul cursului de proceduri. La fel, pentru a asigura o abordare complexă față de cursul de proceduri cosmetologice.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Adică, serul trebuie neapărat utilizat în complex?

Deloc. Serul poate fi alternativa procedurii injectabile Plasmolifting și utilizat independent de pacient. Utilizat cu regularitate, serul sporește elasticitatea pielii, se îmbunătățește aspectul exterior și previne îmbătrânirea. Cu alte cuvinte, clinica ”OZONIS” propune un produs nou, unic în felul său, care permite, fără efort și cheltuieli deosebite, de a menține frumusețea și tinerețea pielii. De asemenea, de a simți efectele procedurii Plasmolifting în condiții de casă.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Adică, în linii generale, din câte înțeleg eu, aceste produse sunt utilizate la dorință pentru a încetini îmbătrânirea, dar există și cazuri când acest crem este indicat spre utilizare?

În afară de întinerire, această procedură sporește producerea de colagen, elastină și fibroblaste, formarea moleculelor de acid hialuronic, stimulează regenerarea țesuturilor, imunitatea și metabolismul. De asemenea, serul Plasmolifting – este și o metodă de tratament a pielii poroase, acneei, urmarea acneei, în lupta împotriva cicatricelor și vergeturilor, boli dermatologice.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Există vreun regim de utilizare – perioadă minimă sau maximă de utilizare a acestei creme, poate periodic?

Serul Plasmolfting poate fi utilizat permanent ca și oricare altă cremă. Poate fi utilizat ca bază pentru machiaj, în acest fel, pielea va fi și mai mult protejată, iar impactul negativ al cosmeticii – minimalizat.

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni!

A doua tinerețe a pielii dumneavoastră: propria plasmă + serul Plasmolifting vor face minuni! Și cât costă acest preparat uimitor?

Costul serului Plasmolifting este de 50 de euro. Dacă pacientul cointeresat vine la noi la clinică și comandă o procedură injectabilă Plasmolifting, în acest caz, serul îi revine pacientului în calitate de bonus.

www.plasmolifting.md

Republica Moldova, Chișinău, str. Alba Iulia 97

email: info@plasmolifting.md
Tel: (+373 22) 92-18-18
GSM: (+373) 600-5555-8