mamaplus

De ce nu este bine să-ți înfășori abdomenul sau coapsele în folie de plastic

0
//
12.10.2020

În speranța unui remediu minune pentru kilogramele în plus, unele femei recurg la proceduri deloc sănătoase pentru a-și vedea talia un pic mai subțire și coapsele mai suple. Ei bine, unul dintre aceste obiceiuri este înfășurarea abdomenului sau a coapselor cu folie de plastic. Medicii însă le avertizează pe femeile respective că împachetarea abdomenului cu folie de plastic nu ajută la arderea grăsimilor. Tot ce pierzi este apa din organism, lucru care duce la deshidratarea corpului.

În plus, cei care raportează satisfacţie în legătură cu rezultatele împachetării, spun că au o dietă echilibrată şi că fac exerciţii fizice.

Preocuparea oamenilor care vor să slăbească a dus la creşterea metodelor şi a numărului de produse care promit cele mai rapide rezultate. Una dintre ele este împachetarea cu folie de plastic a zonelor pe care vor să le subţieze. De obicei,aceste împachetări se fac la saloanele de spa,ca un mijloc de a elimina definitiv surplusul de grăsime.  

Împachetări cu folie de plastic - dieta este cheia

Aceste împachetări cu folie de plastic ar trebui să ajute la eliminarea grăsimii prin aplicarea de folie de plastic înmuiată într-o substanţă pe bază de plante. Acest lucru duce la apariţia transpiraţiei,care se presupune că detoxifică organismul şi ajută procesul de slăbit. Dar,cei mai mulţi oameni care au reuşit să slăbească după ce au făcut împachetări cu folie de plastic,spun că au obţinut rezultate pentru că au urmat în acelaşi timp o dietă echilibrată,dar şi pentru că au mers la sală de patru sau cinci ori pe săptămână.