Nu întotdeauna, produsele cărora li se fac publicitate pot ajuta la rezolvarea problemei mătreții. Iată de ce înainte de a cumpăra produse costisitoare, merită să încercați remediile naturiste.

Cum scăpăm de mătreață: 5 remedii naturiste

1. Stricați într-un pahar două ouă de găină. Adăugați 2 linguri mari de apă.

Udați părul cu apă caldă, după care aplicați amestecul obținut și masați scalpul timp de 10-15 minute. Acest remediu accesibil vă va scăpa de mătreață, dar și de multe alte probleme.

2. Infuzie de urzici. Aceasta hidratează bine pielea capului, prevenind descuamarea excesivă a ei. Dacă veți clăti părul zilnic cu infuzie de urzici, deja peste câteva zile puteți uita de mătreață.

3. Infuzie de coajă de lămâie. Fierbeți cojile a 4 lămâi timp de o oră, după care clătiți cu regularitate capul după spălare și veți uita de mătreață.

4. Dacă cauza mătreții se ascunde în insuficiența vitaminei A, atunci puteți scăpa de ea, consumând zilnic un pahar de suc de morcov, bogat în această vitamină.

5. Uleiul călduț de măsline sau de în, vor ajuta să uitați de mătreață. Timp de o săptămână, înainte de somn masați pielea capului cu unul dintre aceste uleiuri. Dimineața spălați bine părul sub duș.