Frumusețea este pentru femei o țintă, o sarcină full-time, o datorie. Se întreține, se prețuiește, se lucrează din greu la ea cu fiecare an ce se adaugă vârstei. Se spune că prevenția este mai sănătoasă decât vindecarea, doar că de îmbătrânire nu ne poate vindeca nimeni, iar de prevenit nu o putem face în adevăratul sens al cuvântului, dar o putem amâna, întârzia și ce poate fi mai prețios decât timpul. 

mamaplus.md

Ne mai dăm încă timp pentru frumusețe. “Felia” Ivatherm din doza ta zilnică de frumusețe se leagă de chipul luminos, mâinile catifelate la atingere, buzele moi și pielea corpului întinsă și elastică ce se întrevede prin decolteu.

După cum știți, prima condiție a frumuseții și sănătății pielii este hidratarea optimă.

Sursa de hidratare Ivatherm este AQUAFIL, crema pentru piele deshidratată și sensibilă, formulată în două variante pentru tipuri diferite de ten: RICH pentru piele uscată și LIGHT pentru piele mixtă sau grasă.

AQUAFIL este o cremă cu formulă bogată în extrase naturale ca cel de panseluțe sălbatice, ce acționează pentru hidratarea în profunzime a pielii și cel din fructul de avocado, care echilibrează producția de sebum.

Untul de Karite hrănește și protejează pielea uscată, iar  uleiul de Jojoba previne alergiile și aspectul uleios al pielii.

La prevenirea alergiilor și inflamațiilor pielii, redarea stării ei de confort și echilibru, contribuie apa termală Herculane- ingredientul marcă al produselor Ivatherm și alfabisabololul care, deși are o denumire destul de tehnică, este de fapt un compus natural cu originea în pădurile amazoniene și cel mai cunoscut și eficient anti-inflamator natural.

Nu conține parabeni, iar textura este adaptată celor două tipuri de ten: bogată și cremoasă în varianta RICH, ce oferă emoliere din plin pentru pielea uscată și fluidă, lejeră și aproape transparentă pentru LIGHT, numai bună pentru pielea mixtă sau grasă.

Parfumul delicat de flori de primăvară ne împrospătează simțurile și ne oferă bună dispoziție.

mamaplus.md

Aquafil Hydra Complex Gel-cremă contur ochi are un triplu efect, de hidratare, anti-cearcăn și anti- pungi, datorită unei combinații puternice de ingredienți activi: Aquaphyline®, Aldavine 5XTM, Acid hialuronic, Matrixyl 3000®, Apa Termală Herculane.

Acidul hialuronic, binecunoscut ingredient cu efect de hidratare intensă și rapidă, atrage și reţine cantităţi mari de apă, de 1000 de ori volumul propriu, numit de aceea și buretele molecular al pielii.

Matrixyl 3000®  este o peptidă, cel mai vândut ingredient anti-aging din lume, ce mărește cu 200% sinteza de acid hialuronic și crește sinteza de colagen și elastină. Pielea redevine densă și elastică.

Aldavine 5x™ este un complex polizaharidic de alge brune și alge roșii. Algele brune conțin peste 60 minerale și elemente biologic cunoscute, mai mult de 12 vitamine (caroten, tocoferol și acid folic), glucide valoroase, precum și o gamă completă de aminoacizi. El diminuează intensitatea cearcănelor și volumul pungilor prin reducerea degradării fibrelor de colagen și elastină. Reduce inflamația, previne dilatarea capilarelor și îmbunătățește microcirculația la nivelul zonei ochilor.

Apa Termală Herculane are proprietăți extraordinare calmante și antiiritante asupra pielii prin compoziția sa unică, bogată în minerale și oligoelemente esențiale sănătății pielii.

mamaplus.md