Pielea este o adevărată carte de vizită a sănătății interioare, o barieră naturală față de mediu și de bacteriile din exterior. În primul rând, mediul poluat afectează pielea, alterându-i stratul acid protector. Stresul, stilul de viață dezordonat, dietele dezechilibrate și expunerea la diferiți factori alergenici au efecte negative asupra pielii, astfel încât numărul persoanelor cu piele foarte uscată și sensibilă este în continuă creștere.

Primul sfat de bază care susține toate celelalte tratamente pentru pielea uscată este acela de a evita băile fierbinți, săpunul dur, soarele și expunerea la vânt. Aceștia sunt principalii factori externi care accentuează suferință pielii uscate.

Special pentru persoanele care se confruntă cu problemele menționate mai sus, există un brand dedicat îngrijirii pielii uscate și sensibile. Brand-ul numis-med, creat și permanent îmbunătățit cu dermatologi de renume începând cu anul 1982, furnizeză epidermei substanțe nutritive importante pentru procesul de regenerare naturală.

Gama numis-med UREA a fost dezvoltată în cooperare cu dermatologi de prestigiu în beneficiul celor cu o piele uscată sau chiar foarte uscată, așa cum sunt cei care suferă de neurodermatită, condiții diabetice sau psoriazis. Utilizarea cu regularitate a produselor cu UREA poate susține și echilibra nivelul de umiditate din piele, păstrând-o hidratată și împiedicând uscarea ei.

mamaplus

Substanțele active conținute de produsele din gamă - clorura de argint, panthenolul, glicerina – funcționează într-un mod eficient, completânt ureea în rolul său de a reface țesutul epitelial și a-i reda sănătatea cuvenită. Produsele sunt din categoria DERMATOCOSMETICELOR (fără parabeni, fără arome, fără substanțe parafinice), reducând riscul alergiilor și fiind testate dermatologic.

Produsele gamei le puteți găsi exclusiv în farmacii și magazine specializate de cosmetice.

- Balsam reparator pentru mâini 10% Urea, 75ml: eficient în îngrijirea, hidratarea și protejarea pielii mâinilor.

- Loțiunea corp 5% Urea, respectiv Laptele de corp 10% Urea 300ml: furnizează hidratare intensă și îngrijire protectoare pentru pielea extrem de uscată, ale carei descuamări provoacă mâncărime.

- Gel de duș 5% Urea, 200ml: catifelează și hidratează pielea, contribuind la ameliorarea mâncărimilor și a iritațiilor.

- Unguent 25% Urea, 50ml: recomandat pentru laba piciorului, regenerează pielea crăpată, callus-urile, previne infecțiile și hidratează pielea.

- Balsam de picioare 10% Urea, 100ml: pentru pielea extrem de uscată, aspră și crăpată a picioarelor, pielea cornoasă și bătături.

Toată gama de produse NumisMed o găsiți în rețeaua Farmacia Familiei sau Orient. Tot acolo veți descoperi multe oferte speciale, reduceri și promoții.

mamaplus