Dacă am locui în imponderabilitate sau dacă planeta noastră s-ar roti incomparabil mai repede, atunci ne-am bucura de un bust tonifiat toată viața. Însă, deocamdată, trebuie să ne resemnăm în fața realității, în care există sutiene incomode, pompă de lapte și alăptatul.  Să vă împăcați și să întrebați periodic medicii și cercetătorii: ,,Ei, ați inventat ceva în privința aceasta?”.

Cum evităm lăsarea sânilor?

Există câteva posibilități de încetinire a procesului de îmbătrânire și de lăsare a sânilor. Chiar fără a apela la centrifugă. La începutul sec. XX era vehiculată această idee de profilaxie. Așadar James Grotting director al Societății Americane de Chirurgie Estetică. Iată unele obișnuințe zilnice care grăbesc îmbătrânirea sânilor. Citiți și evitați-le.  

Beți puțin suc de portocale

În general nu asimilați vitaminele necesare. Țesutul glandei mamare are nevoie de vitamina B și C pentru producerea colagenului, pentru menținerea formei.

Consumați chipsuri, bomboane și prăjituri

Se știe  că mâncarea rafinată se depune sub formă de grăsimi.  Noutatea constă în faptul că grăsimea începe să înlocuiască pesutul glandei mamare și aceasta își pierde forma.

Ironizați în privința propriei greutăți

Dietele, înfometarea, slăbirea bruscă, de asemenea, influențează asupra formei sânului. Aceasta nu înseamnă că nu trebuie să aveți grijă de dumneavoastră. În primul rând, trebuie să  acționați fără fanatism, iar în al doielea rând – să alegeți forma corectă a sutienului. Sânul se va micșora și aceasta este normal.  Pentru ca sânul să nu atârne sau să nu  să stea prea strâns, veți avea nevoie de sutiene cu cupe de diferite mărimi.  

Nu consumați carne

Nu discutăm acum dacă trebuie sau nu trebuie să consumăm carne, dar din practica medicilor chirurgi și mamologi (anume aceasta este greșeala cea mai frecventă a vegetarienilor și a celor care postesc prea des) renunțarea la consumul de carne duce la pierderea formei sânilor.

Cum evităm lăsarea sânilor?

Fumați mult

Iată încă un motiv să lăsați fumatul. Fumatul influențează aspectul pielii de pe sân și decolteu, reducând elasticitatea  și favorizând îmbătrânirea ei. Dar există și alte  motive pentru care ar trebui să renunțați la fumat.   

Nu hidratați pielea înainte de somn

Masați bustul cu o cremă hidratantă înainte de  a merge la culcare – este o procedură de menținere tonusului pielii și nu doar. Este o imagine frumoasă pentru bărbatul dumneavoastră. Două avantaje  într-o simplă acțiune, oare nu este frumos? 

Alergați mult zilnic

O veste rea pentru cei care practică aleargatul. Medicul Grotting, cu părere de rău, susține că  alergatul la trap în timpul căruia se mișcă sânii, duce la întinderea pielii. Ce să faceți? Purtați sutiene de tip sport și alternați alergatul cu exercițiile cardio, precum înotul și aparatele eliptice. 

Dormiți doar în tricou

Sună enervant, dar e mai bine să dormiți într-un sutien care menține bine sânul. Alegeți unul de tip sport moale, din stofe comode și care respiră.

Protejați sânul de razele solare 

Crema protectoare nu trebuie aplicată doar pe  față, dar și în zona decolteului. Astfel veți evita deshidratarea, arsurile în această zonă și lăsarea sânului. 

Cum evităm lăsarea sânilor?

Purtați sutien cu o mărime mai mare

Am mai vorbit despre aceasta, repetăm – nu subestimați alegerea corectă a sutienului. Grotting susține că majoritatea problemelor pacientelor sale sunt provocate anume din această cauză.

Sursa