mamaplus

Christina Aguilera s-a pozat goală în fața oglinzii, iar reacțiile nu au întârziat să apară

-
//
09.09.2021

La cei 40 de ani ai săi, celebra cântăreață Christina Aguilera are o carieră minunată și doi copii pe care îi iubește foarte mult. Chiar dacă în ultimii ani a dus o luptă aprigă cu kilogramele în plus, Christina a găsit forțele necesare pentru a slăbi din nou, revenind la formele care au consacrat-o la începutul anilor 2000. Zilele trecute, diva a publicat două poze care au pus pe jar atât admiratorii cât și presa internațională. Christina și-a dezgolit sânii și a pozat sexy în fața oglinzii.

mamaplus

Imaginile pe care le-a făcut acum Christina nu au apărut întâmplător. La mijloc ar fi un fel de pariu virtual, deoarece artista a fost ținta unor zvonuri neplăcute precum că nu va putea reproduce niciodată imaginea pe albumul ‘Stripped’, din 2002. Artista a decis să spargă toate stereotipurile și demonstrează că totul este posibil, afișând o siluetă impecabilă.

mamaplus

Așa arată coperta albumului lansat în 2002.

mamaplus

Se pare că uneori, comentariile negative pot avea o latură pozitivă. Cel puțin asta s-a întâmplat cu Christina Aguilera. În prezent, ea se pregăteşte să cânte la Festivalul LadyLand din Brooklyn, iar fanii sunt nerăbdători să o vadă din nou în scenă.

Pozele au adunat sute de mii de aprecieri, iar unii fani au îndemnat-o să nu se oprească aici și să facă mai multe ședințe foto de acest gen.