mamaplus

”Cea mai frumoasă fetiță din lume” are acum 19 ani și s-a pozat semi-dezgolită

0
//
06.01.2021

S-a spus despre ea că este “cea mai frumoasă fată din lume”, iar la 19 ani Thylane Blondeau și-a păstrat acele trăsături care au făcut-o admirată încă din copilărie. Franțuzoaica, devenită între timp model, este în vacanță într-o țară exotică, acolo unde își impresionează fanii cu poze în costum de baie.

Thylane Blondeau s-a pozat într-un costum de baie galben în camera de hotel, impresionând cu silueta sa perfectă. Franțuzoaica nu a vrut să spună locul în care se află, însă e clar că e undeva cu soare cu multe grade în termometru.

mamaplus

Cine e Thylane Blondeau?

La numai 4 ani Thylane Blondeau debuta pe catwalk într-o prezentare Jean Paul Gaultier, după care, 6 ani mai târziu, fetița apărea pe coperta Vogue, într-un pictorial care a stârnit o mulțime de controverse. Celebra revistă a fost acuzată de sexualizarea unui copil inocent, după ce Thylane Blondeau a apărut machiată și purtând haine provocatoare.

O vreme, nimeni nu a mai știut de ea, însă la 16 ani a reapărut timid în lumea showbizului. Ea fost admirată pe covorul roșu de la Cannes, a pășit pe câteva podiumuri internaționale și a ajuns pe lista celor mai frumoase 100 de chipuri în 2018. Ulterior a primit titulatura de “cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Fiica prezentatoarei tv Véronika Loubry și a fostului fotbalist Patrick Blondeau, Thylane este ambasador al unui mare brand de cosmetice și reprezentanta unui parfum creat de franțuzoaica Lolita Lempicka.

mamaplus
mamaplus