De-a lungul anilor, culoarea ochilor a fost asociată cu tot felul de stări de spirit și comportamente. Astfel, s-au observat anumite similarități între cei care au ochii albaștri, căprui sau verzi. Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și poți afla multe despre aceștia doar privindu-i. De exemplu, oamenii cu ochi foarte închiși la culoare sunt foarte responsabili și plini de viață. Cei care au ochii albaștri sunt în general prietenoși și adoră să-și facă noi prieteni, cu fiecare ocazie.

Cei cu ochii verzi sunt perseverenți, dar și geloși, atunci când vine vorba despre partenerul de viață. Așa că astăzi vom afla mai multe despre aceste aspecte atât de puțin cunoscute.

Culoarea ochilor – verzi și albaștri, ce trebuie să știi?

Haide să începem cu cei mai râvniți ochi, cei albaștri. Majoritatea oamenilor îi apreciază enorm și nu puțini sunt cei care apelează la lentile de contact. Ochii albaștri fac furori în continuare, iar cei care au această culoare a ochilor sunt considerați norocoși.

Dar cum sunt aceste persoane, ce trebuie să înțelegem despre ele? Că adoră să lege prietenii trainice și să se bucure de viață, la orice pas. Sunt genul de oameni care te binedispun la orice pas și nici nu este de mirare. Sunt mai degrabă intuitivi decât logici, fiind persoane impulsive. Nu stau foarte mult pe gânduri, așa că uneori pot adresa cuvinte tăioase.

Au o conexiune specială cu sinele interior, fiind îndreptați către spiritualitate. Totuși, au tendința de a fi plini de ei și au senzația că știu totul. De asemenea vor ca ceilalți să se poarte așa cum vor ei, fiind foarte insistenți atunci când vor ceva.

Ochii verzi sunt asociați cu spiritul de aventură și oamenii care adoră senzațiile tari, de cele mai multe ori. Adoră să vorbească și se pricep foarte bine. Doar că în unele circumstanțe pot fi răzbunători și defensivi.

Foarte pasionali și iubitori, cei cu ochii verzi au de obicei relații lungi, fiind o prioritate pentru ei. Cea mai importantă este iubirea, în viziunea lor, așa că nu vor face compromisuri.

Iubesc experiențele noi și vor să încerce orice, macar o data. Sunt parteneri de viață deosebiți și considera că familia este pe primul loc.

Persoanele cu ochii negri – pasionale și pline de viață

Ochii negri sunt foarte rari, așa că nici nu este de mirare că nu prea întâlnim aceste persoane. De fapt, nu există ochi negri ci doar maro închis. Pline de pasiune și vitalitate, aceste persoane preferă să dea totul în viață. Foarte competitive și ambițioase, doresc mereu să demonstreze că sunt cele mai bune.

Par persoane reci, greu de cunoscut, dar este doar o aparentă. În general se îndrăgostesc mai greu, dar atunci când o fac sunt parteneri de viață minunați. Au răbdare și nu se supară așa de ușor. Au tendința să nu renunțe la opiniile proprii chiar și atunci când nu au dreptate…

Persoanele cu ochi căprui – bune de suflet și pașnice

Ochii căprui sunt de departe cei mai populari din lume, fiind speciali la rândul lor. Cei care au ochi căprui sunt generoși, nu sunt obsedați de bani și le place să ducă o viață liniștită.

Unii adoră să fie în centrul atenției, în special atunci când vorbim despre petreceri, așa că nu te mira. Sunt fermecători și creativi, iar alții au tendința de a duce o viață artistică.

Raționali și cu picioarele pe pământ reușesc să deosebească fantasmele de realitate. Au umor, dar nu le place să își exprime sentimentele, preferă să le arate mai degrabă. Se bucură de viață alaturi de cei dragi și au tendința de a fi înțelepți și răbdători.