Se crede că poziționarea alunițelor pe față ne poate spune dacă persoana în cauză are noroc sau ghinion în anumite aspecte ale vieții. Iată ce semnifică alunițele de pe fața ta conform unei tehnici chineze!

mamaplus

Alunițele norocoase

O aluniță ascunsă în sprâncene este considerată a fi o mică comoară. Această poziționare indică faptul că persoana în cauză este foarte inteligentă și are foarte multe talente. Norocul este întotdeauna de partea sa. 

O aluniță între sprâncene reprezintă un semn de noroc. Aceasta prezice perspective uimitoare în carieră și o viață prosperă. De asemenea, un semn de naștere pe lobul urechii sugerează că persoana respectivă are o natură blândă și că va trăi o viață lungă. Pentru femei, înseamnă că vor avea noroc în găsirea unui soț bun.

Un semn în vârful nasului promite bogăție și viață bună, în timp ce un semn de naștere în zona dintre nas și gură, numită Philtruma, simbolizează longevitate și faptul că persoana respectivă va avea o relație bună cu familia sa.

O aluniță la capătul sprâncenelor semnifică noroc în bani și prietenii bune de-a lungul vieții.

Pentru femei, înseamnă posibilitatea căsătoriei cu o persoană bogată.

Alunițele ghinioniste

Un semn de naștere pe frunte poate sugera relații proaste cu părinții și o viață dificilă. O aluniță poziționată ușor deasupra centrului unei sprâncene poate indica o viață cu anumite dificultăți de-a lungul ei și o persoană care vorbește înainte de a gândi. 

Un semn pe pleoapa inferioară indică o persoană care se îngrijorează adesea și care ar putea avea probleme în viața amoroasă. O aluniță pe o parte a nasului indică o persoană care se îmbolnăvește foarte ușor, în timp ce un semn de naștere sub gură poate însemna probleme cu alimentele, cum ar fi alergiile, supraalimentarea și intoxicațiile.

Dacă ai un semn ghinionist pe față, nu îți face griji. 

Cele mai multe astfel de semne servesc pur și simplu ca un avertisment. Acestea îți reamintesc faptul că trebuie să fii atent și precaut pentru a te proteja de rău.

Sursa