Actrița și regizoarea Angelina Jolie este recunoscută pentru munca sa filantropică, ce explică și convingerea ei că cea mai bună modalitate de a fi frumoasă este prin intermediul intelectului. Angelina este o femeie frumoasă atât în interior, cât și la exterior, iar unele dintre regulile sale din rutina de îngrijire zilnică le-a împărtășit recent într-un interviu.

„Poți întotdeauna să îți pui o rochie frumoasă, dar nu contează ce porți la exterior dacă mintea ta nu este puternică. Nu există nimic mai atrăgător, am putea spune chiar fermecător, decât o femeie cu o voință independentă și propriile opinii”, spune Angelina.

Deși este de părere că frumusețea vine din interior, vedeta acordă o atenție deosebită îngrijirii pielii. Iată câteva dintre secretele tenului sau radiant:

„Am același medic dermatolog de când aveam 11 ani. Este medicul la care mama mea m-a dus când am avut prima cicatrice. Cred că m-a ajutat faptul că am apelat la cineva care te încurajează să fii cât se poate de naturală”, a declarat Angelina.

Ea respectă încă din copilărie unele reguli pentru îngrijirea pielii și folosește întotdeauna protecție solară.

„Știe că soarele nu este bun pentru piele în general, în ce privește pigmentarea și alte probleme. Angelina poartă pălării, ceea ce este de asemenea important. Hidratează mult pielea, dar încă o dată, protecția solară este cea care vaa împiedica mai mult decât orice îmbătrânirea”, spune medicul dermatology care are grijă de tenul actriței.

Nu exagerează cu tratamentele cosmetice

Buzele sale voluminoase și nasul perfect i-au inspirat pe mulți oameni să apeleze la chirurgii plasticieni, dar Angelina spune că ea nu a făcut acest lucru.

„Nu mi-am făcut nimic și nu cred că o voi face. Dar dacă este ceea ce face pe cineva fericit, atunci depinde de el. Nu sunt în pielea altcuiva ca să știu ce îl face împăcat cu propria persoană. Dar eu nu plănuiesc să îmi fac”, a declarat Jolie despre operațiile estetice într-un interviu pentru Daily Mail.

Vedeta a dezvăluit că a folosit tratamente cu laser

„Când am rămas însărcinată, aveam zone de culoare mai închisă pe față, care au devenit și mai închise. Astfel că fac din când în când tratamente cu iPL (n.r. lumină intens pulsantă)”, a spus Angelina.

Are o abordare minimalistă în privința machiajului

„Angelina nu poartă niciodată machiaj atunci când nu lucrează. Este probabil un alt motiv pentru care pielea ei arată bine”, a spus medicul sau dermatolog. „Este foarte conștiincioasă și în privința demachierii. Stiu că make-up artistul sau este foarte atent când vine vorba de produsele pe care le aplică pe pielea ei atunci când lucrează”, a adăugat medicul.

Are o rutină simplă de îngrijire a pielii pe care o respectă întotdeauna

„Este norocoasă că are pielea frumoasă a mamei sale. A fost întotdeauna o frumusețe naturală, deci nu a trebuit să facă niciodată prea mult. Totul se rezumă la protecție solară, curățarea corectă a pielii cu o loțiune delicată, folosirea antioxidanților, uneori a acidului glicolic și a produselor naturale. Nu are nevoie de scrub-uri și de produse cu multe chimicale”, spune medicul.