În acest sezon trebuie să schimbi foaia atunci când vine vorba despre îngrijirea corectă a pielii. Dacă până acum te-ai bazat pe produse cu texturi onctuoase, a sosit momentul să-i oferi tenului doza necesară de regenerare și luminozitate, prin formule ușoare și reparatoare.

mamaplus

Vino în Farmacia Familiei să-ți iei doza de hidratare pentru 24 de ore cu Alkmene cremă hidratantă Bio Aloe la 30% reducere.

mamaplus

Alkmene cremă hidratantă Bio Aloe

Pielea a fost răsfățată și îngrijită cu Aloe Vera din timpuri străvechi. Motivul este puterea mare de hidratare și efectul de catifelare avut asupra tegumentului. Substanțele active din plantă încetinesc schimbările degenerative ale pielii și stimulează producția de colagen și elastină.

O formulă bogată în extractul organic Aloe Vera, care redă pielii nivelul corespunzător de hidratare. Structura ușoară de cremă-gel se absoarbe rapid, oferind o senzație dublă de confort pielii. Perfect ca bază de machiaj, recomandat pentru ten normal și normal spre uscat.

Nu conține parabeni, silicon și uleiuri minerale. Vegan.
Produs în Germania.

mamaplus

Crema nutritivă Alkmene Bio Olive hrănește și hidratează intens pielea uscată.

Cu proprietăți antioxidante și protectoare împotriva apariției primelor riduri,  crema este recomandată pentru pielea uscată și foarte uscată.

Complexul de vitamine și acizi grași din compoziție asigură aportul zilnic necesar de nutrienți și protejează împotriva acțiunii nocive a factorilor de mediu. Prin textura sa ușoară, dar nutritive, cu ulei organic de olive, tenul este hrănit, hidratat, protejat, primind un plus de elasticitate, catifelare și luminozitate.

Nu conține parabeni, silicon și uleiuri minerale. Vegan.
Produs în Germania.

În luna aprilie, orice cremă Alkmene Bio poate fi procurată la un super-preț de doar 137 de lei!