Ce produse cosmetice de îngrijire să iei cu tine în vacanță? O întrebare care te chinuie de fiecare dată când se apropie clipa să îți faci bagajul. Se pare că fără produsele preferate nu vei putea trăi nicio săptămână, și fiecare dintre ele sunt foarte importante, dar, așa cum spațiul în valiză este limitat, trebuie să faci o alegere corectă. Așadar, ce produse sunt absolut necesare pentru îngrijire și ar trebui să se regăsească în trusa ta de vacanță?

Ce produse de îngrijire să iei cu tine în vacanță?

Primul lucru pe care trebuie să îl pui în valiză sunt produsele de curățare.  Alege soluții fără conținut de SLS și SLeS, ca să nu usuce pielea.

Un tonic calmant și apa termală

La mare, un tonic calmant și apa termală sunt de neînlocuit pentru piele. Folosiți tonicul dimineața și seara iar apa termală în timpul zilei. Pentru a nu ocupa mult spațiu în valiză, alege versiuni mai mici ale produselor. Nu opta pentru un tonic de curățare, mai ales cu conținut de alcool. Acestea pot provoca iritații ale pielii.

Ce produse de îngrijire să iei cu tine în vacanță?

Crema de zi și cea de noapte

În vacanță vei avea nevoie de îngrijirea tenului zi de zi. Ia cu tine cremele pe care deja le folosești. Unele dintre femei, merg la shopping și își cumpără produse de îngrijire special pentru vacanță, lucru contraindicat în cazul cremelor pentru față. Problema este că soarele și așa va stresa pielea, și nu ai de unde ști cum ar reacționa ea la noile produse de îngrijire. De asemenea, nu vei avea nevoie de alte produse de îngrijire dacă pleci la mare pentru 7-9 zile, important este să vă protejați pielea dimineața și să o calmați seara.

Ce produse de îngrijire să iei cu tine în vacanță?

Crema de ochi

Crema de ochi trebuie luată numaidecât în vacanță. Mai ales că nu ocupă mult spațiu.

Crema cu SPF

Crema cu SPF este un produs obligatoriu pentru vacanță. Alege un produs de calitate superioară, care vă va permite să vă bucurați de vacanță și să nu suferiți de pe urma arsurilor solare.

Spray cu SPF pentru păr

Spray-ul cu SPF pentru păr vă va proteja podoaba capilară de razele ultraviolete și nu va trebui să tratați părul ars după ce reveniți din vacanță. Aplică spray-ul atunci când ieși din hotel.

Ce produse de îngrijire să iei cu tine în vacanță?

Șampon și balsam

După plajă, părul are nevoie de hidratare. Asigură-te să iei cu tine un șampon și un balsam hidratant. Pentru a nu lua sticlele mari care vor ocupa mult loc în valiză, împarte produsele în recipiente mai mici.

Lasă acasă masca de păr. Pentru a-i oferi părului o îngrijire sporită, aplică balsamul înfășoară-l într-o pungă și un prosop și lasă-l să acționeze timp de 10 minute. Efectul va fi uimitor.

Loțiune de corp hidratantă

Hidratarea regulată a pielii te va scuti de uscăciune. Hidratează pielea după plajă și înainte de culcare.

Ce produse de îngrijire să iei cu tine în vacanță?

Balsam de buze

Pentru a te proteja împotriva buzelor uscate, folosește un balsam de buze dimineața, pe plajă și seara. Ar fi indicat să optezi pentru un balsam de buze cu factor de protecție solară.