mamaplus

Ce părere au bărbații despre femeile cu părul blond, brunet, roșcat sau șaten?

0
//
31.03.2021

Contrar sterotipului că bărbații sunt înnebuniți după blonde, statisticile și studiile de specialitate spun că nu este chiar așa. Un studiu în acest sens a pus laolaltă părerile şi preferințele reprezentanților sexului tare în materie de culoarea părului, iar rezultatele sunt chiar interesante.

Blondele iubesc aventurile

Nu toți bărbații sunt atraşi de blonde, contrar a ceea ce am fi crezut. Acest lucru se datorează în principal faptului că li se pare nefiresc, cu excepția cazului în care este culoarea lor naturală a părului, care este foarte rară (doar 2% din populația lumii). Mai mult, pe lângă faptul că nuanțele moderne de blond le dă senzația de artificial, mulți consideră că femeile cu părul blond iubesc aventurile, de orice natură.

Şatenele spun lucrurilor pe nume

Femeie cu părul şaten închis, castaniu şi alte nuanțe de maro sunt preferate de bărbați, în mod special cele cu părul mai închis. Acestea dau impresia că nu le este frică să-şi spună părerea, sunt oneste, iar ca aspect, culoarea şaten şi derivatele par mai naturale.

Roşcatele sunt sălbatice

Dacă părul roşu s-ar putea să nu fie la fel de atractiv pentru femei, bărbaților le place să vadă femei roşcate, dacă au şi pigment al pielii care se potriveşte perfect cu nuanța. Părul roşcat natural este cel mai rar dintre toate şi, de obicei, cele care îşi vopsesc părul în nuanțe cărămizii dau dovadă, din rezultatele studiilor în acest sens, de spirit de rebel, că sunt sălbatice, extrovertite şi extrem de expresive.

Femeile cu părul negru, deschise la minte

Unii bărbați consideră femeile cu părul negru ca fiiind cele mai atractive. Din punct de vedere tehnic, negrul este absența tuturor culorilor, ceea ce, uneori, face ca femeile să pară că sunt din categoria celor care ies cu uşurință din zona de confort, sunt deschise la lucruri noi şi capabile să vadă dincolo de ceea ce văd ceilalţi oameni.