Permanent există dispute referitoare la mărimea ideală a sânilor. Există opinia că sânii ideali trebuie să încapă în mâna bărbatului, însă, pe cât de corectă este oare aceasta, pentru că și bărbații au mâini diferite. Așa deci, care mărime a sânilor este considerată ideală?

Ce mărime trebuie să aibă sânii ideali

Dacă e să vorbim despre sânii ideali, există chiar și un etalon. Potrivit acestuia, sânii frumoși au un raport relativ al dimensiunilor la jumătatea superioară și inferioară și care constituie 45% până la 55% (de la nivelul mamelonului). Iar mamelonul trebuie să fie orientat în sus. Însă, nu se specifică de ce mărime trebuie să fie acest etalon. Reiese că sânii ideali pot fi de mărimea întâi, doi și trei și chiar mai mult.

În acest caz ne întrebăm, face oare de căutat idealul dacă toate femeile sunt diferite? Desigur că face. Însă, de multe ori, femeile îl caută nu acolo unde trebuie, idealul trebuie identificat în proprii sâni, iar dacă din anumite motive acest lucru este imposibil, faceți acest ideal! Puteți obține acest lucru având grijă de sănătatea sânilor.

Flotările din genunchi sunt un exercițiu perfect pentru îmbunătățirea formei sânilor. Important este să fie distribuită corect greutatea pentru ca efortul de bază să le revină mușchilor sânilor. Pentru aceasta puneți mâinile la nivelul sânilor și nu le plasați în părți, în acest fel, în timpul flotărilor, coatele trebuie să rămână sub dumneavoastră și nu împrăștiate prin părți.

Este puțin să fortificați doar mușchii sânilor, pentru efect complet trebuie să lucrați și cu mușchii spatelui. În acest scop există un exercițiu simplu: culcați-vă pe podea pe burtă, îndreptați mâinile și picioarele, ridicați concomitent mâna stângă și piciorul drept la circa 20 de cm de la podea. Fixați această poziție pentru 10 scunde, apoi, reveniți la poziția inițială. Același lucru repetați-l cu cealaltă mână și celălalt picior. Acest exercițiu îndreaptă poziția corpului și întărește mușchii din regiunea lombară și din partea superioară a spatelui.

Ce mărime trebuie să aibă sânii ideali

În linii generale, pentru fortificarea mușchilor sânilor și spatelui se potrivește perfect înotul.

Și dușul contrast vă poate ajuta să recăpătați elasticitatea sânilor. Această procedură îmbunătățește circulația sanguină în sâni, ceea ce este foarte important pentru sănătatea glandelor mamar, de asemenea, dușul contrast are efect de masaj. Plus la toate, obișnuiți-vă să ștergeți zona decolteului cu cuburi de gheață, acest lucru vă va face pielea mai elastică.

Evident, garanția unor sâni frumoși și atrăgători este sutienul ales corect. Pentru a face alegerea corectă, memorați trei reguli: ceștile sutienului trebuie să țină bine sânii, cumpărați sutien din materiale ușoare, care respiră.

Renunțați la stereotipurile inventate de nu știu mai cine cu privire la sânii ideali. Sănătatea – iată ce face ca sânii femeii să fie frumoși și ideali.