mamaplus

Buzele tale, indicator al personalității! Află ce spune forma buzelor despre tine

0
//
31.01.2020

Conform specialistei Anna Snodgrass, anumite caracteristici ale buzelor ajută la identificarea a o mulțime de detalii în ceea ce priveşte personalitatea ta.

Fă-ți propria amprentă de buze şi vezi care dintre următoarele 8 amprente ți se potrivesc, pentru a afla ce spun buzele tale despre tine!

Buzele-triunghi

mamaplus

Eşti extrem de grijulie! Ai capacitatea de a recunoaşte abilitățile şi talentul celor din jur şi îi ajuți mereu să îşi atingă scopurile, chiar dacă asta înseamnă să te laşi pe tine pe locul doi. Te-ai potrivi extrem de bine în rolul de profesor, consilier sau orice fel de job în cadrul resurselor umane.

Buzele-dreptunghi

mamaplus

Eşti „sarea şi piperul” oricărei comunități, sufletul petrecerilor, persoana la care toată lumea aleargă pentru sfaturi şi ajutor. Eşti responsabilă şi precaută, ceea ce îi face pe cei din jur să se bazeze pe tine cu încredere, în orice situație.

Buzele-închise

mamaplus

Eşti extrem de încăpățânată şi, odată ce ți-ai fixat o idee, cu greu mai poate cineva să te facă să te răzgândeşti. Cu toate acestea, încăpățânarea ta are şi părți bune! Fiind foarte hotărâtă, eşti capabilă să duci la bun sfârşit orice îți propui şi, indiferent de promisiunile pe care le faci, reuşeşti mereu să te ții de cuvânt!

Colțurile-deschise

mamaplus

Dacă colțurile buzelor tale sunt deschise şi nu se ating, înseamnă că te plictiseşti extrem de rapid şi îți place mereu să te menții ocupată. Nu poți sta prea mult timp în acelaşi loc sau făcând aceeaşi activitate, deci găseşti mereu lucruri noi şi interesante de făcut, ceea ce îi face pe cei din jur să nu poată ține pasul cu tine.

Buza de jos mai plină

mamaplus

Eşti extrem de generoasă şi nu te sfieşti când vine vorba de a-i ajuta pe alții sau de a le da câte ceva chiar şi din puținul tău. De asemenea, te pricepi foarte bine la exprimarea dorințelor şi sentimentelor tale, ceea ce te face un foarte bun orator, scriitor sau profesor.

Buze cu linii de stres

mamaplus

Liniile de stres sunt cele care traversează buza de jos în sus (aspect de buze uscate). Acestea reprezintă lucrurile sau micile probleme care te îngrijorează şi de care nu ai avut încă timp să te ocupi.  Dacă apar şi pe buza de jos, ele reprezintă lucrurile despre care nu vrei să vorbeşti, deşi, probabil, ar trebui să o faci!

Buze cu contur închis

mamaplus

Conturul închis în printul buzelor tale este o indicație a faptului că eşti copleşită atât de viața ta personală, cât şi de cea profesională. Eşti „D-na Stres”, ceea ce înseamnă că eşti supusă la mai multe „probleme” în viața de zi cu zi decât poți duce. Sentimentele copleşitoare pot duce la mai multe tipuri de probleme de sănătate legate de stres. Aşadar, ar fi cazul să le rezolvi!

Buzele-fantomă

mamaplus

Indiferent de cât ruj sau gloss îți pui pe buze, imprimarea lor tot nu este destul de clară. Acest lucru înseamnă că eşti extrem de obosită şi că ai nevoie urgentă de o pauză! Energia ta se apropie de zero şi asta te împiedică să rezolvi până şi cele mai simple sarcini din viața de zi cu zi. Ar fi cazul să-ți iei o vacanță, înainte ca organismul tău să o facă singur!