mamaplus

„Baia” în zaț de cafea, secretul Ioanei Ginghină pentru o piele catifelată

0
//
28.05.2020

Dacă obișnuiți să beți multă cafea, nu aruncați zațul! Ioana Ginghină are o rețetă pe bază de rest de cafea pentru toți cei care suferă că n-au pielea catifelată.

După moda care a luat amploare în pandemie, Ioana Ginghină s-a pozat în cada de acasă, goală-pușcă (cum altfel să faci baie?) și s-a pus pe destăinuit secrete. 

Actrița, în vârstă de 42 de ani, a dezvăluit că are un secret de frumusețe pe care e gata să-l împartă cu toată lumea. Singura regulă e să nu-l spuneți nimănui.

„Mă întreabă fina mea, zilele astea, cum sa facă să aibă o piele catifelată ca mine. Păi foarte simplu: iei zațul de la cafeaua de dimineața și-l pui pe tine seara la duș. Dacă vrei să nu te mai dai cu cremă după, atunci îl amesteci cu ulei de măsline, cocos, argan, unul dintre uleiurile pe care le ai în casă. Pui și esență de vanilie și gata, vei mirosi divin, iar pielea va fi extrem de catifelată. Vezi că e secretul meu, așa că să nu-l mai spui la nimeni. Voi ce secrete de beauty aveți?”, a dezvăluit Ioana Ginghină.

Femeile care îi urmăresc contul de socializare au intrat în joc și au pus mălaiul pe primul loc pe lista de înlocuitori pentru zațul de cafea. Iată, deci, câte poți face cu materia primă pentru mămăligă: să dai la pește, să tăvălești peștele în el înainte de prăjire (îi face pielea catifelată), să-l pui pe arsuri etc.