mamaplus

Are părul lung, de 2 metri! Ce secrete de îngrijire are Alena Kravcenko, ”Rapunzel din Ucraina”

0
//
21.05.2020

Alena Kravcenko are 34 de ani și este din Odessa, Ukraina. Pentru că și-a dorit să arate ca o prințesă din basme, Alena a refuzat să-și mai taie părul de la vârsta de 5 ani.

Foarte multe femei visează să aibă un păr lung și mătăsos. Dar, pentru ca acest vis să se îndeplinească e nevoie de două condiții: o îngrijire corespunzătoare și o genă moștenită din familie. Pentru că oricât de mare ar fi dorința sau ambiția de a avea o podoabă capilară ca-n filme, dacă firul de păr e subțire, casant și se rupe ușor, acest vis cu prințese nu se va îndeplini niciodată.

Rapunzel din Ukraina, așa cum a numit-o presa pe Alena, are un păr lung de aproape 2 metri. Dragostea pentru o podoabă capilară fără sfârșit i-a fost insuflată de către mama ei, care și-a dorit o fetiță frumoasă ca o prințesă.

Alena Kravchenko se pare că a avut noroc în ambele sensuri și acum are o podoabă capilară așa cum doar în filme mai putem vedea. Frumoasa blondă nu s-a tuns de la vârsta de 5 ani și acum la 34 de ani lungimea părului ei ajunge la 1.80 metri.

Alena a devenit cunoscută pe Instagram datorită fotografiilor spectaculoase pe care le publică. În una din postările recente, tânăra demonstrează cum își spală părul. Să recunoaștem, este o mare provocare!

„Dintotdeauna am avut o iubire aparte pentru părul lung, acum nici nu îmi imaginez că aș putea avea părul scurt sau că mi l-aș vopsi. Eu niciodată nu îmi usuc părul cu feonul, îl las să se usuce în voie. Nu folosesc placa sau ondulatorul. Îl spăl o dată pe săptămână și îi fac măști naturale din uleiuri.”, spune Alena Kravcenko.

mamaplus
mamaplus
mamaplus