mamaplus

Alege crema hidratantă Multi-performance pentru față, piele sensibilă și uscată

0
//
17.01.2020

În sezonul rece, din cauza scăderii secreției de sebum, pielea este mult mai expusă agresiunilor. Filmul hidrolipidic nu mai conferă aceeași protecție, de aceea pielea devine mult mai sensibilă la acțiunea nocivă a factorilor de mediu (frig, umezeală, vânt), dar și la acțiunea celorlalți factori agresori (stres, radiații UV, compuși chimici).

Rezultatul este deshidratarea pielii. Aceasta devine uscată, roșie, iritată, apar linii și riduri fine împreună cu o senzație de disconfort. Până la apariția scuamelor mai este doar un pas.

Cele mai expuse sunt persoanele cu ten sensibil și uscat, însă și cele cu ten normal necesită îngrijire suplimentară.

Scopul nu este numai cosmetic sau legat de confort. Pielea foarte uscată devine mai susceptibilă la acțiunea alergenilor și a factorilor iritanți de mediu. Frigul, aerul uscat, umiditatea scăzută cauzată de încălzitul în interior, băile sau dușurile fierbinți constituie factori de agresiune asupra pielii pe timp de iarnă.

Pentru a vă proteja tenul în perioada sezonului rece este recomandată crema Multi-performantă pentru față, piele sensibilă și uscată, care conține:

Apă Termală Herculane

Este prezentă în toate produsele Ivatherm. Bogată în săruri minerale și oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Fl, Mg), ea respectă echilibrul osmotic al celulelor și este pură bacteriologic. Are proprietăți importante: calmează pielea sensibilă, favorizează cicatrizarea, hidratează și protejează împotriva acțiunii microorganismelor.

 Hidroxiceramide

Regenerează bariera lipidică, formând cu acizii grași esențiali lamele lipidice care rețin apa un timp îndelungat. Pe lângă protecția împotriva deshidratării, ele reprezintă o barieră împotriva acțiunii substanțelor din mediu, intervenind și în reglarea descuamării prin creșterea coeziunii corneocitelor.

Acid hialuronic

„Buretele molecular” are o putere de retenție extrem de importantă a apei, oferind suplețe și capacitate de absorbție a șocurilor.

Ulei de Borago

Are proprietăți hidratante foarte puternice datorită conținutului mare de acizi grași polinesaturați (35-40% acid linoleic, 15-20% acid γ- linoleic). Pielea uscată și matură este de multe ori în deficit de acid γ- linoleic care nu se mai poate sintetiza. Acest compus determină restaurarea barierei naturale a pielii, redând suplețea straturilor celulare și luptând împotriva îmbătrânirii.

Unt de Karite și Ulei de migdale dulci

Conțin fitosteroli și vitaminele A, C, E. Pe lângă aportul de vitamine este foarte important rolul eutrofic, reparator și calmant.

mamaplus

Combinația de hidroxiceramide, acid hialuronic, fitosteroli și vitaminele A, C, E face din crema hidratantă Multi-performantă de la Ivatherm o alegere extrem de eficientă pentru protejarea pielii sensibile la agresiunile climaterice caracteristice perioadei de iarnă.

Produsul se găsește în rețeaua Farmacia Familiei.