Accente în make-up pentru 2014

Sprancenele accentuate rămân actuale deja de mai multe sezoane. Uneori, ele sânt chiar principalul accent,  eclipsand ochi sau buzele. Cu toate acestea, buzele în acest sezon capătă glamour și strălucire. Nuanţele de bordo şi  visiniu ne scot din minţi cu frumuseţea lor, iar pentru cei care optează pentru machiajul natural, make-up artiștii le recomanda să-şi achiziţioneze iluminator şi farduri de obraz uşoare.

Sărutul care te îmbată

La Săptămâna europeană de modă toamnă-iarnă 2013-2014, rujul în nuanţe de bordo au devenit un adevărat must-have. Ele au fost preferatele make-up artiștilor care lucrează pentru Louis Vuitton, Alexis Mabille, Burberry, Antonio Berardi, Sonia Rykiel si mulţi alţi designeri. Aparent, aceste nuanţe vor fi actuale până la sfârșitul iernii, datorită faptului că se potrivesc atât pentru ţinuta de zi cât și pentru cea de seară. Cel mai important, este să puneţi corect accentele.

Accente în make-up pentru 2014

Sfatul expertului
O regulă obligatorie pentru o astfel de imagine este ca sprâncenele și nuanţa rujului  să fie ideale. Ca o completare a rujului în nuanţe de bordo se potrivesc atât ojele nud dar şi cele în nuanţe aprinse.

Accente în make-up pentru 2014

Luciu pe obraji 
Suntem deprinşi că accentul în machiaj se poate face fie pe ochi sau buze. Dar această 
iarnă ne-aarătat că accentul poate fi transferat pe pometi. Folosind farduri de obraz sidefate pe fețele ale modelelor, make-up artisti, probabil şi-au adus aminte de Marlene Dietrich - pometii sexy nu ies din moda deja mai multe sezoane la rând.

Accente în make-up pentru 2014

Sfatul expertului

Atunci când alegeţi fardul de obraz,  testaţi produsul chiar pe obraji şi nu pe încheietura mâinii. Desigur, pe pielea deschisă culoarea piersiciiși nuanțele de roz,vor arata mai avantajos iar pe cel mai întunecat - nuanţele de bronz și auriu.

Accente în make-up pentru 2014

Sprâncenele 
Tendința actuală 2013 - 14 - în materie de sprânceane sunt cele frumos arcuite, așa-numita "
aripa de pescăruș". Acest formular este cel mai feminin și potrivit pentru cele mai multe tipuri de fate. Astăzi, naturalețea este în modă, așa că dacă aveți sprâncene groase, de la  natura, nu este necesar să le subţiaţi până la minim.

Accente în make-up pentru 2014

Sfatul expertului
Mod foarte natural, chiar și "salbatic", care este atât de actual, nu înseamnă că sprâncenele pot crește cum le place. Fără corecţie nu se poate. Există o modalitate simplă de a da forma sprancenelor perfecte. Ia un creion și de nuanță deschisă şi înseamnă ceea ce crezi că este de prisos, apoi smulge aceste fire cu ajutorul unei pensete.