Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Este un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea pe termen lung.

Sensibio H2O este prima apa micelară din lume, iar anul acesta este aniversar, întrucât face 25 de ani de la invenție.

De ce să alegi Sensibio H2O:

  1. Curăță pielea de impurități și particule de poluare;
  2. Îndepărtează machiajul de pe față și ochi;
  3. Calmează pielea;
  4. Previne riscuri de reacție a pielii;
  5. Păstrează echilibrul natural al pielii;
  6. Toleranță foarte bună;
  7. Nu necesită clătire;
  8. Formulă neparfumată.

Sensibio H2O este o apă micelară specifică ce demachiază și curăță pielea sensibilă. Are o eficacitate dovedită, elimină 99% din impurități și machiaj.

Compus din micele cu proprietăți de curățare excelente și de îndepărtare a machiajului, Sensibio H2O curăță profund fața atât dimineața, cât și seara, împiedicând astfel poluanții să exacerbeze sensibilitatea și să pătrundă în piele.

Tehnologia micelară dezvoltată de Laboratoire BIODERMA este inspirată din lipidele celulare găsite pe piele. În perfectă armonie cu pielea, păstrează pelicula protectoare naturală. Formulată cu un pH fiziologic de aproximativ 5,5, Sensibio H2O respectă echilibrul biologic al pielii, care este esențial pentru menținerea ei sănătoasă.

Produsul calmează și previne riscurile pro-inflamatorii. Sensibio H2O conține apă extrem de purificată și de calitate farmaceutică. De asemenea, loțiunea prezintă un complex de 3 zaharuri calmante biomimetice care împiedică procesul inflamator.

Selecția atentă a ingredientelor asigură o toleranță perfectă și garantează că orice urme de produs rămase pe piele nu prezintă riscul de deteriorare.

Produsele BIODERMA pot fi cumpărate în rețeaua Farmacia Familiei.