Chiar dacă apelezi la diferite produse de machiaj pentru a te face cât mai frumoasă pentru el, de multe ori partenerul tău nu le înțelege sau, mai rău, nu le suportă. Uite la ce ar fi bine să renunți dacă vrei ca bărbatul să te vadă mereu frumoasă!

1. Luciul de buze lipicios
Bărbaților le plac buzele pline și voluptoase, însă nu și luciul de buze cu textură de lipici, care li se fixează pe buze după ce te sărută! Așa că, dacă ai de gând să-l săruți, las-o mai moale cu machiajul buzelor!

2. Smoky eyes în exces
Umbrele din jurul ochilor pot fi foarte sexy, dar nu și atunci când sunt folosite în exces! Un bărbat vrea să-ți surprindă ochii, nu pata de culoare stridentă din jurul lor. Învață cum să faci un machiaj corect și folosește-l, însă doar la ocazii potrivite!

3. Manichiura stridentă
Unghiile sunt printre primele lucruri pe care bărbații le observă la tine. Ele spun foarte multe despre felul în care te îngrijești. Niște unghii scurte, colorate și îngrijite îl vor impresiona mai mult decât niște unghii lungi în culori țipătoare. Nu are nevoie de o vrăjitoare lângă el! Așa că, dacă unghiile te împiedică să deschizi o ușă, să îți prepari mâncarea sau să scrii un sms, e timpul să treci pe la manichiuristă!

4. Machiaj în exces
Prea mult fond de ten, prea multă pudră și niște gene extra-rimelate nu sunt nicidecum pe gustul bărbaților! Nu e bine să îi pui în situația de a-și închipui ce ai putea ascunde sub tonele de machiaj. Optează pentru un machiaj mai natural pentru că, până la urmă, vrei să te aprecieze pentru ceea ce ești, nu pentru iscusința cu care folosești produsele de machiaj!

5. Păr mult prea coafat 
Părul este unul din primele lucruri pe care le observă la tine. Se vede de la distanță, nu poate fi ignorat și îți schimbă total look-ul. Dacă podoaba capilară este neîngrijită, aranjată aiurea sau cu o tonă de fixativ, un bărbat nu va fi tentat să se apropie de tine și, cu atât mai puțin, să te atingă.

Sursa