Vârsta, soarele, stresul, regimul alimentar, mediul din jur – toate lasă urme, în primul rând, pe ten. Chiar și un mic dezechilibru hormonal poate provoca o secreție de sebum mai abundent, ce irită pielea și duce, inevitabil, la apariția acneei.

mamaplus.md

Petele, punctele negre, coșurile sunt coșmarul a 4 din 5 adolescenți, dar și a 25 la sută dintre maturi. De aceea, specialiștii de la laboratorul francez 3C Pharma, cu 26 de ani de experiență în serviciul sănătății, au creat pastila ce înlătură imperfecțiunile cutanate.

Este vorba despre Sebactase, un supliment alimentar din ingrediente exclusiv naturale, creat în baza unei formule unice din 13 principii active, adaptată pentru necesitățile oricărui tip de piele. Componentele nu doar reglează sebumul, dar au și proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare.

 Astfel, Sebactase conține vinețica, ce reglează producția de sebum, iar vitamina A și zincul contribuie la menținerea pielii normale, vindecă rănile și sporesc imunitatea. Un alt component activ este urzica, ce previne roșeața, apariția coșurilor și înlătură imperfecțiunile cutanate.

mamaplus.md

Suplimentul alimentar este bazat pe plante ce aduc doar beneficii tenului, cum ar fi  extractul de brusture, salvie, cimbru sau ulei esențial de lavandă. De asemenea, vitaminele A, B3, B5, B2 și B8 ajută la repararea celulară, produc keratina, ce protejează tenul și contribuie la eliminarea toxinelor din organism.

O pastilă de Sebactase pe zi, administrată cu un pahar de apă, ajută tenul să scape de acnee. Potrivit specialiștilor francezi, pentru un efect de durată, suplimentul poate fi administrat chiar și 90 de zile. Întrucât este bazat pe componente naturale, acesta nu are contraindicații.

Suplimentul alimentar Sebactase se utilizează în complex cu o alimentație diversificată și un mod de viață sănătos. Pentru un efect rapid, evitați situațiile de stres și expunerea la soare, care agravează rădăcina tuturor factorilor declanșatori a acneei.

Suplimentul alimentar Sebactase poate fi găsit pe farmacie.md sau în rețeaua de farmacii Elody!