mamaplus

După două nașteri, Anna Kournikova arată impecabil. Cum reușește să se mențină în formă

0
//
10.06.2020

La 39 de ani, soția lui Enrique Iglesias are o siluetă de invidiat și cu toate că a trecut prin două nașteri, ea a reușit să se mențină în formă. Mulți se întreabă care îi sunt secretele Annei Kournikova și cum reușește să arate atât de bine la patru luni după ce a devenit din nou mamă! Vedeta a împărtășit câteva dintre trucurile ei!

Ea a dezvăluit pentru The Sun că printre secretele sale pentru un trup de invidiat s-ar număra practicarea Pilates și faptul că… este mamă: „În timp ce copiii dorm, eu fac yoga sau Pilates. După amiaza încep treburile în gospodărie și până la ora 20:00 sunt de obicei epuizată, pe canapea”.

Ce mănâncă Anna Kournikova

În ceea ce privește alimentația, Anna nu este adepta restricțiilor, ci încearcă să-și facă mici plăceri atunci când simte nevoia. Mizează pe cantități mici, la intervale regulate. Din meniul ei zilnic nu lipsesc fructele, legumele, proteinele slabe și grăsimile sănătoase.

La micul dejun obișnuiește să consume ovăz, lapte de soia, fructe de pădure sau iaurt. La prânz preferă somonul, sushi sau pui la grătar, iar pentru cină optează pentru o salată mixtă, cu ton sau creveți.

Între mese, fosta tenismenă mai are câteva gustări, care includ avocado, banane, ananas sau grepfruit, conform dishfordiet.com.

Menținerea unei diete simple, cu nutrienți necesari, constituie secretul pentru silueta de execepție afișată.

Menționăm că Anna Kournikova și Enrique Iglesias formează un cuplu din anul 2001 și au împreună 3 copii: gemenii Lucy și Nicholas născuți în decembrie 2017 și fiica Mary care a venit pe lume pe 11 februarie 2020.