mamaplus

De Valentine's Day, lăsați-vă străpunși de săgeata amorului cu gadgeturile 18+ de la Darwin

-
//
11.02.2021

Se pare că atmosfera se încinge și vibe-ul dragostei și pasiunii se resimte tot mai intens. Nimic de mirare! Luna februarie presupune astfel de perturbări, în special în ajunul Valentine's Day. Și dacă te numeri și tu printre cei ale căror inimă este străpunsă de săgeata amorului, printre cei care sunt în căutarea unui cadou potrivit pentru persoana dragă sau pur și simplu doresc să se delecteze de rutina zilnică și să se sustragă te toate problemele, noi vă invităm să faceți cunoștință cu câteva device-uri speciale din categoria 18+! Ce spuneți? Sunteți gata să faceți față acestei încercări?

Pentru femei

Deși, majoritatea femeilor nu agreează discuțiile despre sex sau masturbare, o bună parte totuși este deschisă noilor experimente. Ești o fire indecisă și nu poți să dai o fugă până la sex-shop? Nu-ți fă griji! Darwin te ajută cu alegerea.

  • Womanizer Duoacest model este unic datorită mai multor specificații, însă avantajul său central – stimularea atât a vaginului cât și a clitorisului. Datorită tehnologiei Pleasure Air, vibratorul se adaptează ideal zonelor intime și-ți garantează dublarea senzațiilor tari.
     
  • Womanizer Liberty – pentru femeile pasionate de călătorii sau un mod de viață activ, acest dispozitiv se va potrivi de minune. Inovativ și compact cu 6 moduri de funcționare, fii sigură acest gadget 18+ va avea grijă să-ți ofere senzații de neuitat, ori de câte ori vei avea nevoie.
     
  • Vibrostimulator Womanizer Premium – gadget de ultima generație, destinat femeilor ce cunosc la perfecție propriile preferințe. Tehnologia Pleasure Air Premium prevede stimularea intensivă a zonei intime centrale într-un mod absolut inofensiv. Suntem siguri, că tu vei fi plăcut surprinsă de consecințele unei astfel de stimulări!

Pentru bărbați

Ion Pleasure Air Stroker. Pare straniu, însă bărbații manifestă interes vădit pentru jucării 18+! Faci parte și tu din gașca exploratorilor? Avem vești bune pentru tine – vibrastimulatorul Ion Pleasure Air Stroker te va surprinde cu o gamă nouă a senzațiilor tactile. Datorită tehnologiilor inovative, procesul de autosatisfacere nu va mai fi la fel!

mamaplus

Unul pentru doi

  • We-Vibe Chorus Couples Vibrator

Dacă ești de părerea că un vibrator pentru cupluri este ceva absolut inutil, noi suntem aici pentru a-ți demonstra contrariul! Vă prezentăm vibratorul We-Vibe Chorus Couples Vibrator. Acest vibrator unic conferă stimulare dublă prin intermediul a 10+ moduri de vibrație. Pentru a conferi nuanțe noi momentelor petrecute între voi doi, We-Vibe a creat o telecomandă squeeze care reacționează la atingerea umană. Cu cât mai tare apăsați, cu atât sunt mai intense vibrațiile. Mai mult, senzorul special vă permite, de asemenea, să sincronizați vibrațiile cu mișcările corpului. Fiți gata să simțiți o avalanșă inedită de emoții!

  • Vibrator we-vibe jive- couple

Globalizarea nu a trecut peste capitolul “jucării erotice” și noi îți propunem să atragi atenția la un dispozitiv absolut inovativ - Jive We-Vibe ce conferă o stimulare adițională a punctului G prin intermediul vibrațiilor plăcute. Acest model este creat pentru cei care percep atingerile blânde și sunt gata să intensifice senzațiile în concordanță cu propriile emoții. Nu ezita, oferă persoanei dragi un astfel de dispozitiv și fiți gata să savurați împreună momente culminante petrecute pe valurile plăcerii!

  • Vibrator We-Vibe Match-Couple

Este absolut ok să vă diversificați viața sexuală, iar noi vă oferim cel mai eficient mod s-o faceți! Vibrostimulatorul We-Vibe Match-Couple este creat pentru clipe de neuitat alături de persoana dragă. Mai mult, acest gadget poate fi monitorizat și la distanță! Acum poți explora detaliat senzațiile partenerului și să le intensifici, prin intermediul unui singur buton!

mamaplus

Odată, ce ai nevoie de mai multe informații, la noi găsești ghidul special „Cum să alegi un vibrator” ce la sigur îți va oferi mai multe informații. Iar dacă ai făcut deja alegerea în favoarea unuia dintre gadgeturile din categoria 18+, însă ești prea timid pentru a-l procura, gadget store-ul Darwin, are grijă să-ți păstreze anonimatul! Este de ajuns să accesezi site-ul darwin.md, să plasezi comanda, iar noi ți-o livrăm cu un grad sporit de confidențialitate. Nu ezita, alege-te cu o experiență inedită și savurează fiecare clipă a plăcerii de sine stătător sau cu partenerul tău!