mamaplus

Cum a slăbit soția lui Ștefan Bănică 30 de kilograme după sarcină

0
//
12.08.2020

De când a devenit mamă pentru prima oară, Lavinia Pîrva şi-a schimbat complet stilul de viață, ceea ce a ajutat-o de altfel să revină la silueta de dinainte de sarcină. Soția lui Ştefan Bănică a adoptat un regim alimentar strict pentru a obține rezultatele mult visate, iar acum se mândreşte cu trupul ei atunci când trece proba costumului de baie.

Vedeta în vârstă de 35 de ani se află în vacanță în Bulgaria alături de soțul şi fiul ei, Alexandru, prilej cu care profită de orice moment pe malul mării pentru a-şi etala noua siluetă.

Cum a slăbit Lavinia Pîrva 30 de kilograme

Lavinia Pârva a reuşit să slăbească 30 de kilograme şi arată fantastic. Partenera lui Ştefan Bănică Jr. a ținut o dietă alimentară strictă, dar, după cum se vede în fotografii, cântăreața a frecventat şi sala de fitness în mod regulat.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic şocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus aşa, uşor, uşor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta.

mamaplus

Pe lângă mult sport, pilates, Lavinia Pîrva a adoptat şi un regim alimentar destul de stict care să o ajute să obțină rezultatele dorite. Din fericire, vedeta a împărtăşit cu fanii ei cum arată un meniu pe care-l urmează într-o zi obişnuită.

„Micul dejun: iaurt, fulgi de ovăz, fructe, semințe de in, nucă şi scorțişoară.

Prânzul: grătar (peşte sau un alt tip de carne) şi legume (salată sau la grătar).

Mişcare: minim 35 – 40 de minute pe zi.

Cina: un ceai (detox) şi nimic altceva oricât mi-ar fi de greu”, a spus Lavinia.