mamaplus

Cum să-ți mărești sânii fără operație estetică. Sfaturi practice

0
//
05.03.2020

Operațiile de mărire a sânilor sunt o practică destul de populară în ultimii ani în rândul femeilor din Moldova. Chiar dacă unele femei sunt gata la orice proceduri în numele frumuseții, altele nu se încumetă să facă acest pas. Din fericire pentru cea de-a doua categorie de femei, există totuși câteva trucuri eficiente și naturale care le-ar scăpa de bisturiu.

Alimente bogate în proteine

Specialiștii în nutriție le recomandă femeilor să includă în regimul alimentar acest tip de alimente, pentru că estrogenul și progesteronul sunt în strânsă legătură cu mărimea sânilor. Prin urmare, ar trebui să te asiguri că incluzi în alimentația ta suficiente alimente bogate în proteine. Îți recomandăm legumele, verdeața, boboasele, carnea de pui și carnea roșie.

Masajul sânilor

Acest remediu are scop profilactic pentru menținerea sănătății sânilor și totodată stimulează producția de prolactină – un hormone responsabil de creșterea sânilor. Este foarte important să urmezi o rutină strictă și să îți masezi sânii cu regularitate, timp de 20 de minute în fiecare zi. Astfel, vei avea sânii mai fermi și tonifiați.

Alimente care îmbunătățesc circulația sangvină

Este binecunoscut faptul că o circulație sangvină bună asigură distribuția corectă a nutrienților, oxigenului și hormonilor la nivelul sânilor, inclusive pentru creșterea lor. Bineînțeles, rezultatele nu vor fi vizibile din prima, dar încearcă să incluzi în dieta ta alimentară ciocolata neagră, diverse semințe (în special cea de floarea soarelui), ghimbirul, fructele, ovăzul și avocado. Sunt alimente îți vor îmbunătăți considerabil circulația sângelui.

”Exercițiile pentru mărirea sânilor” - un MIT!

Pentru că nu vrem să dăm o listă prea lungă de soluții miraculoase și simțim necesitatea să spulberăm cel puțin un mit legat de creșterea sânilor în mod natural, vom aborda în continuare un subiect destul de controversat. Este vorba despre așa-zisele ”exerciții fizice de mărire a sânilor”. Chiar dacă se tot zvonește că ar avea un efect miraculos, se pare că specialiștii susțin contrariul.

”Exercițiile pentru pectorali nu te ajută să crești dimensiunea sânului. Având în vedere că sânii sunt compuși din grăsime și nu au deloc mușchi în structură, NU există exerciții pentru creșterea sânilor. Exercițiile nu te pot ajuta să mărești sânii, deoarece exercițiile îți lucrează mușchii, iar sânii nu sunt compuși din mușchi. Oricine îți spune că îți vei crește cupa la sutien dacă faci exerciții pentru piept te minte. Singurul mod să schimbi în mod natural forma și dimensiunea sânilor este fie să crești în greutate (crește dimensiunea) fie să scazi  în greutate (scade dimensiunea sânilor).”, susține o antrenoare de fitness.