mamaplus

Cinci soluții naturale pentru curățarea articolelor din piele

0
//
29.10.2020

Dacă tot suntem în sezonul rece, iar scurtele din piele, gențile și botinele sunt la ordinea zilei, curățarea și îngrijirea lor ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică. Tocmai de aceea, am pregătit câteva remedii naturiste care funcționează garantat și în plus nu au un miros neplăcut sau un efect nociv asupra ta sau a celor din jur.

Curăță articolele din piele în mod natural

Este mai eficientă și mai economică și există produse naturale care să spele și să hrănească materialul. Printre ele, găsiți săpunul care conține glicerină. Pentru asta, trebuie doar să frecați accentuând petele. În plus, ceea ce este uimitor este că poți folosi chiar și o coajă de banană. Lustruiește puțin zona afectată, lasă timp de cinci minute și apoi șterge cu o cârpă moale și curată.

Unele articole din piele necesită o întreținere specifică

Geanta de mână este purtată peste tot și, prin urmare, se murdărește foarte repede. Pentru a o menține curată este suficient să amesteci două albușuri cu două sau trei linguri de ulei din terebentină. Ulterior, aplică preparatul cu mișcări circulare direct pe material. Ar fi bine să folosești o cârpă moale, uscată și curată. Apoi, lasă câteva minute și freacă cu un material moale (de exemplu, flanela) pentru un efect strălucitor al pielii.

Pielea întoarsă este mai greu de întreținut

O poți curăța cu puțină apă de oțet. În cele din urmă, pentru ca pielea să arate ca nouă încearcă un preparat de casă și anume un amestec de albușuri bătute și câteva picături de oțet.