mamaplus

Cinci lucruri pe care le fac femeile în secret înainte de sex

0
//
29.12.2021

Fie că vorbim despre un cuplu aflat la început de cale sau parteneri de viață, sexul este un element esențial în orice relație. Poate că bărbații nu știu, dar în cele câteva minute în care femeia fuge rapid la baie, se întâmplă multe lucruri nebănuite și demne de Cartea Recordurilor. Despre ce este vorba, află în continuare.

Își golesc vezica

Pentru a face experiența cât mai plăcută pentru amândoi, primul lucru pe care îl fac femeile este să urineze. Nimic nu-i mai inconfortabil şi nu strică mai tare distracția decât să te opreşti la jumătatea drumului pentru că ai nevoie la toaletă.

Au grijă de igienă

Înainte de contactul sexual și după aceea, este absolut necesar ca o femeie (și partenerul acesteia) să facă duș. Dacă se confruntă cu uscăciunea vaginală, lubrifiantul pe bază de apă îi va fi cel mai bun ajutor.

Epilarea este esențială

Se mai întâmplă să-și dea seama că nu și-a planificat să facă sex în ziua respectivă și… a uitat să se epileze. Chiar dacă va avea doar câteva minute la dispoziție, femeia va reuși să facă acest lucru în timp record!

Își exfoliază pielea

Exfolierea regulată a pielii face ca atingerile să fie mult mai catifelate, iar bărbatul să-și piardă mințile de plăcere. Femeile știu bine asta și nu exclud acest obicei din rutina zilnică de îngrijire.

Lenjerie intimă pentru momentele speciale

Lenjeria intimă poate înnebuni bărbații, iar femeile folosesc acest truc în favoarea lor. Lenjeria sexy, într-o nuanță seducătoare este arma secretă a oricărei femei!