mamaplus

Cele mai mari minciuni pe care le spun femeile în timpul sexului

0
//
19.01.2021

Când ne gândim la cea mai gravă minciună pe care o poate spune o femeie în timpul unei partide amoroase, ne vine în minte simularea unui orgasm, dovedit fiind faptul că 60% dintre femei recunosc că fac asta. Cu toate acestea conform unui sondaj recent, la care au participat 2.000 de persoane, femeile spun multe lucruri neadevărate în timp ce împart un moment de tandrețe alături de partener.

Potrivit noilor cercetări, „Dețin controlul asupra unei viitoare sarcini” este cea mai gravă minciună pe care o spun femeile în timpul sexului, chiar dacă, de multe ori, aceasta poate avea consecințe dezastroase. Acest lucru este urmat de: „Nu caut doar sex” și „Ești prima persoana cu care am făcut asta”.

De asemenea, în această listă figurează și o serie de alte minciuni care nu au legătură cu sexul: „Mă spăl întotdeauna pe mâini dupa ce folosesc toaleta”, urmată de „Nu am fumat niciodată” și „Îmi lipsești”. Studiul a relevat că familia și colegii sunt cei pe care îi mințim cel mai mult.

De asemenea, cercetări suplimentare centrate pe 18.000 de persoane dovedesc că două treimi dintre femei spun că ies cu prietenii atunci când își înșală partenerul, iar restul motivează că a intervenit ceva la serviciu.

Specialiștii cred că cel mai des se mint partenerii care au o relație de lungă durată, dar nu sunt căsătoriți.