mamaplus

4 secrete care te vor ajuta să-ți păstrezi vaginul strâmt

0
//
14.07.2021

Cu toate că lărgirea vaginului ca urmare a unei vieți sexuale intense este doar un mit, pereții acestuia fiind suficient de elastici pentru a permite trecerea unui copil, muşchii respectivi au nevoie de exerciții, la fel ca oricare alți muşchi din corp, pentru a se menține în formă. Prin urmare, specialiștii recomandă patru modalități prin care o femeie poate să își fortifice mușchii vaginali. Încearcă-le și tu și bucură-te de o viață sexuală minunată.

Exercițiile Kegel 

Acestea sunt exerciții pentru muşchii vaginului, numite astfel după doctorul care le-a introdus pentru prima dată că practică recomandată femeilor. Orice femeie poate să le facă şi nu poți fi observată de nimeni dacă le faci chiar şi în public. Modalitatea prin care le poți învăța cel mai simplu este atunci când urinezi. Pentru a indentifică muşchii ce trebuie stimulați, încearcă să opreşti fluxul urinei de câteva ori, menține câteva secunde şi apoi eliberează-l din nou. După ce te-ai prins cum funcționează, poți încerca şi „pe uscat”, spre exemplu chiar acum, în fața calculatorului. Încearcă să contracți muşchii şi apoi relaxează-i din nou. Repetă de 10 până la 20 de ori, dar cel puțin de cinci ori pe zi. Poți să îți stabileşti propriul ritm şi propria metodă de acțiune. 

Variante de exerciții Kegel 

Contractă muşchii vaginali încet şi gradual, iar când ajungi la cea mai mare tensiune, eliberează-i încet. Repetă acest exercițiu de cel puțin câteva ori pe zi. Un alt mod este să îți menții musculatura încordată pentru cel puțin cinci secunde, apoi o eliberezi. După cum spuneam, poți face exercițiile Kegel şi în locurile publice, când te uiți la televizor, când ieşi cu prietenii în oraş sau înainte să adormi. 

Mărgele erotice 

Scopul mărgelelor erotice nu este numai să te excite şi să te stimuleze. Ele ajută şi la întreținerea şi fermitatea muşchilor vaginali. Tot ce trebuie să faci este să introduci mărgelele în vagin şi să stai relaxată pe pat. Prinde cordonul bilelor şi trage uşor de el, dar cu grijă, astfel încât bilele să nu iasă din vagin. Ai putea chiar să te plimbi puțin prin casă cu bilele erotice introduse în vagin. În timp ce faci aceste exerciții s-ar putea să te exciți destul de puternic. Aşa că nu fi surprinsă dacă va interveni şi un orgasm. 

Exerciții în timpul actului sexual 

Acum, că ştii cum să-ți încordezi şi să-ți relaxezi muşchii vaginali, poți avea mult mai multă distracție şi în timp ce faci dragoste cu partenerul tău. El va simțo o plăcută presiune pe penis, iar tu îl vei simți mult mai intens. Sentimentul că îi blochezi drumul în timp ce încearcă să te penetreze te va excita şi mai mult. Nu doar fizic, ci şi psihologic, pentru că vei avea impresia că el se străduieşte şi mai mult să te aibă. Dacă faci exercițiile după orgasm, în timp ce el se odihneşte în vaginul tău, îi vei stârni o senzație plăcută. 

Crema ce contractă muşchii vaginali 

Industria cosmetică a descoperit un nou mod de stimulare a muşchilor vaginali ce necesită mai puţin efort. Astfel, există pe piață mai multe creme ce promit un vagin mai îngust şi faptul că sunt făcute doar din plante medicinale. Însă, pentru siguranța ta, ar trebui să consulți un ginecolog înainte de a utiliza orice astfel de produs.