mamaplus

Bionorica

Compania Bionorica a fost fondată în 1933 de Josef Popp, bunicul actualului proprietar prof. Dr. Michael A. Popp. În 1945, fiica sa Erna Popp, farmacistă de profesie, a preluat conducerea companiei împreună cu fratele ei Dr. Hans-Oskar Popp, medic naturopat, și au pus piatra de temelie pentru compania de astăzi.

Prof. Dr. Michael A. Popp, nepotul fondatorului companiei, în 1989, a devenit director general al Bionorica GmbH. Farmacistul de atunci, de 29 de ani, a continuat dezvoltarea afacerii de familie și a început cu cercetări intense în domeniile cultivării, analiticii, farmacologiei, toxicologiei și clinicii. 
 

mamaplus

Bionorica stabilește standarde globale în domeniul fitomedicinei. În 2001, Bionorica a fost transformată într-o societate pe acțiuni. 

Compania Bionorica lansează formula sa de succes, conceptul Phytoneering: combinația dintre fito (din greacă "planta") și inginerie (folosind cele mai noi tehnologii de cercetare și inovație). Astăzi compania Bionorica este unul dintre principalii producători de medicamente din plante la nivel mondial.

Timp de aproximativ 80 de ani, "Bionorica SE" studiază posibilitățile naturii, astfel creând fitopreparate eficiente, cum ar fi Sinupret®, Canephron®, Bronchipret®  și altele.

Compania germana "Bionorica SE", unul dintre principalii producători mondiali de medicamente pe bază de plante. Misiunea noastră este de a face medicina mai sigură în fiecare zi!

Adresa: MD-2025, Republica Moldova, Chisinau, str. Vl. Korolenko, 15
Telefon: (+373) 22 000 288
E-mail: info@bionorica.md
Facebook 

Sinupret.md
Bronchipret.md
Canephron.md

mamaplus