mamaplus

Zile numărate până la inaugurarea bradului din PMAN. Ceban: Rog să accelerăm cu amenajările

-
//
05.12.2023

Sărbătorile se apropie cu pași grăbiți, iar primarul Capitalei, Ion Ceban, îndeamnă pretorii de sector, dar și toate persoanele responsabile de organizare, să grăbească procesul de amenajare a orașului. Mesajul vine în contextul în care pe data de 23 decembrie, în PMAN, va fi inaugurat pomul de Crăciun și a fost transmis de edil la ședința operativă a serviciilor municipale desfășurată marți, 5 decembrie, în regim online.

mamaplus

„Mult stimați pretori, responsabili ai direcțiilor, întreprinderilor și toți ceilalți implicați, rog să accelerăm cu amenajările în sectoare a decorațiunilor de sărbători, cât și în centrul Capitalei, pentru a reuși pe 23 decembrie să lansăm evenimentele mari de sărbătoare. Cele mai mari vor avea loc pe data de 23 decembrie, 31 decembrie și 6 ianuarie, când urmează să fie organizat un eveniment cultural-artistic”, a conchis Ceban.

Amintim că, în acest an, startul sărbătorilor de iarnă, dar și inaugurarea bradului din Piața Marii Adunări Naționale va avea loc pe data de 23 decembrie. Tot în aceeași zi va fi conectat iluminatul decorativ în tot orașul, scrie realitatea.md.

Evenimentul dedicat inaugurării va cuprinde și un program artistic de sărbători, iar invitatul special va fi Ștefan Bănică Junior.

În seara de 31 decembrie, în centrul Capitalei va avea loc un spectacol de zile mari, iar surpriza serii va fi Carla’s Dreams.