mamaplus

Zi specială pentru Radu Albot. Fiica lui împlinește doi anișori: ”Te iubim copilul nostru frumos!”

-
//
19.04.2022

Chiar și cele mai mari victorii ale jucătorului de tenis Radu Albot nu se pot compara cu bucuria pe care a simțit-o atunci când a devenit tătic pentru prima oară. Chiar dacă grijile și responsabilitățile s-au înmulțit, dragostea pentru Adeline este mai presus de orice. Partenera lui de viață, Doinița Chiorescu, are grijă ca micuța să crească în armonie și chiar dacă tata are deplasări destul de frecvent, ele sunt cele mai bune prietene. Micuța Adeline împlinește astăzi doi anișori și cu această ocazie, Radu și Doinița au publicat o imagine specială cu fiica lor.

”La Mulți Ani Adeline. Te iubim copilul nostru frumos”, se arată în mesajul lor publicat în dreptul fotografiei.

mamaplus

Micuța Adeline este încântată de faptul că părinții îi sunt alături în această zi frumoasă și cu siguranță urmează să primească multe cadouri și pupici cu această ocazie specială.

”Odată cu apariția ei, viața noastră a devenit mult mai colorată, mai plină de zâmbete și cu mult sens. E adevărat, nopțile au ajuns mai scurte, dar în același timp mult mai frumoase. Călătoriile s-au mai rărit, în schimb plimbările în parc s-au îndesit. Ne trezim în fiecare zi și ne întrebam oare cu ce ne va surprinde azi? Tot timpul liber îl acordăm ei. Chiar dacă am vrea să facem ceva ce nu am mai făcut de mult nu ne mai reușește pentru că… vrem să stăm cu ea. Acum, totul se împarte între două lumi. Pe primul plan e Adeline. Pe celălalt sunt restul.”, au mărturisit Radu Albot și Doinița Chiorescu într-un interviu pentru VIP Magazin.

mamaplus

Chiar dacă nu au anunțat în mod oficial dacă s-au căsătorit între timp, Radu și Doinița sunt împreună de mai bine de 9 ani.

mamaplus
mamaplus