mamaplus

Zi specială pentru Cristina Gheiceanu. Mezina familiei împlinește un anișor

-
//
21.06.2022

Prima aniversare a copilului este sărbătorită cu multe emoții de către părinți. Micuțul primește în dar prima felie de tort cu lumânări, iar cei din jur îl îndeamnă pe micuț să sufle în ele. Aceste momente sunt de-a dreptul memorabile și chiar dacă cel mic nu-și va putea aminti de ele peste ani, părinții au grijă să facă zeci de fotografii și filmulețe. Așa a făcut și bloggerița Cristina Gheiceanu, mamă a două fetițe minunate. Alături de familia ei frumoasă, Cristina marchează astăzi prima aniversare a micuței Emily, într-un cadru mediteranean.

Vacanța în Grecia se încheie cum nu se poate mai bine, cu multe baloane colorate, zâmbetele celor dragi și o prăjiturică dulce. Cu această ocazie frumoasă, Cristina Gheiceanu a publicat un video emoționant și un mesaj cât se poate de special pentru fiica ei mai mică.

”La mulți ani, Emily! Sper ca într-o zi să privești acest video și să zâmbești. Te iubim foarte mult, micuța și amuzanta noastră Emily care adoră să mănânce, să danseze, să zâmbească și să adoarmă în brațele mamei sale.”, se arată în mesaj.

Chiar dacă vacanța cu doi copii nu-i o misiune deloc ușoară, Cristina spune că s-au descurcat de minune, mai ales că alături le-au fost și bunicii.