mamaplus

Zi specială pentru Anișoara Loghin: ”Nu noi ți-am dat viață, tu ne-ai dat nouă viață”

-
//
15.03.2022

Prezentatoarea TV Anișoara Loghin a devenit mămică pentru prima oară acum un an. Data de 15 martie este însemnată cu roșu în calendarul familiei, pentru că anume în această zi a venit pe lume băiețelul său Raul. La fel de încântat și fericit este și soțul ei, Radu Gînsari.

Mesajul de felicitare, dar și imaginile inedite din arhiva familiei au adunat deja zeci de aprecieri pe Instagram.

”Nu noi ți-am dat viață, tu ne-ai dat nouă viață… Există o singură zi care schimbă tot. În capul tău, în sufletul tău, în tot ce înseamnă viața ta. Pentru mine e 15 martie 2021. Atunci cand Raul a venit în viața noastră. Să crești un om frumos într-o lume frumoasă, puiule!”, se arată în mesajul Anișoarei Loghin.

mamaplus

Primul an de maternitate a fost unul plin de provocări pentru proaspeții părinți. Anișoara a mărturisit anterior că deși a fost la un pas de depresia postnatală, a reușit să o ocolească datorită susținerii soțului său și a faptului că a revenit la muncă.

mamaplus

”Eu, slavă Domnului am avut oamenii aceștia lângă mine, pentru că plângeam la fiecare pas și nu înțelegeam cum oamenii zic că copiii sunt o mare fericire a vieții? Da, te uiți la el și simți o iubire enormă, dar în același timp tu te simți diferit…”, a povestit într-un interviu prezentatoarea TV.

Menționăm că Anișoara Loghin și Radu Gînsari s-au căsătorit în toamna anului 2020.

mamaplus
mamaplus