mamaplus

Zi importantă pentru Natalia Barbu: ”Băiatul meu face azi 10 ani!”

-
//
24.12.2021

Interpreta Natalia Barbu este fericită și împlinită alături de soțul său și cei doi copii ai lor – Victor și Vera. Micuța a venit pe lume în luna august, iar Victor își sărbătorește astăzi primul său jubileu. La cei 10 ani ai săi, Victor este un copil cuminte și exemplar, fiind extrem de încântat că în acest an s-a împlinit visul lui de a avea o surioară.

În această perioadă, Victor este răsfățatul familiei, pentru că primește cadouri atât de ziua lui cât și cu ocazia Crăciunului. În acest an, i se va alătura și surioara lui Vera, care va fi cea mai dulce Crăciuniță.

mamaplus

Natalia mărturisește că Victor este foarte grijuliu cu surioara sa și diferența de vârstă și-a spus cuvântul în ceea ce privește relația dintre ei.

”El fiind mai mare decât ea, nu a apărut acea gelozie între ei. Da, cere atenție și are nevoie să petrecem timp împreună și nu-i iau acest timp, adică în continuare avem obiceiurile și activitățile noastre. E un băiat mare și înțelept.”, a mărturisit Natalia Barbu în cadrul unui interviu recent la Prima Oră.

mamaplus