mamaplus

Zi importantă pentru Meghan Markle și prințul Harry. Fiul lor împlinește 3 anișori

-
//
06.05.2022

Astăzi, 6 mai, Archie Harrison Mountbatten-Windsor împlinește trei ani. Fiul cel mare al lui Meghan Markle și-al Prințului Harry, alături de sora lui mai mică, Lilibet Diana, sunt crescuți ca cetățeni obișnuiți în loc de membri ai familiei regale, după plecarea părinților lor de la palatul britanic.

Chiar și-așa, de ziua de naștere a băiețelului lor, este de așteptat ca Meghan și Harry să facă publică o imagine aniversară cu Archie, așa cum ne-au obișnuit în fiecare an.

Cu siguranță că Regina Elisabeta va fi dezamăgită că nu-l poate vedea pe strănepotul ei de ziua lui, așa cum se întâmplă încă din 2020, atunci când Harry și Meghan au părăsit Anglia.

Deși Meghan și Harry s-au întors de două ori în Marea Britanie la începutul anului 2020 înainte de a renunța oficial la statutul de membri ai familiei regale, ducii nu și-au adus niciodată fiul cu ei, ceea ce înseamnă că regina nu a avut șansa să-l vadă pe băiat în persoană de mai mult de doi ani.

mamaplus

Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat următoarele pentru publicația Express.co.uk: „Așa cum este și normal, regina este dezamăgită că nu l-a mai văzut pe Archie din noiembrie 2019 și că n-a văzut-o niciodată pe Lili”.

Deși Regina Elisabeta n-a mai avut șansa să-l vadă pe Archie de atâta timp și încă nu s-a întâlnit cu strănepoata care-i poartă numele de alint, Lilibet, Prințul Harry și Meghan Markle au mărturisit că suverana ține legătura cu strănepotul său prin video call-uri, după mutarea ducilor în America. 

Archie s-a născut pe 6 mai 2019, la Windsor, și este al șaptelea în linia de succesiune la tronul Marii Britanii.