mamaplus

Xenia Deli trece prin momente cumplite: ”Am pierdut sarcina la 15 săptămâni”

-
//
17.09.2021

Modelul originar din Republica Moldova, Xenia Deli, este mama unei fetițe adorabile în vârstă de doi anișori și a declarat de mai multe ori că și-ar mai dori copii. Zilele trecute, Xenia a publicat o poză nouă în care apare alături de soț și fiica sa Anastasia. În timp ce unii internauți i-au felicitat pentru felul în care arată, alții au fost curioși dacă Xenia ascunde cumva o burtică proeminentă.

mamaplus

Cu părere de rău, Xenia Deli nu le-a dat un răspuns pozitiv și a mărturisit că în urmă cu o lună a pierdut sarcina la termenul de 15 săptămâni. Chiar și așa, ea nu-și pierde optimismul și a declarat că se simte acum mai bine și determinată să nu renunțe la visul de a deveni din nou mamă.

”M-am recuperat complet și sunt fericită! Abia aștept să vină al doilea copil. Orice se întâmplă cu noi, se întâmplă cu un anumit motiv.”, a menționat Xenia pe Instagram.

Imaginea emoționantă a adunat zeci de mii de aprecieri și sute de comentarii, majoritatea admiratorilor transmițându-i Xeniei cuvinte de încurajare.