Wonder Fashion Night by Oriflame – creat pentru adevărate fashoniste

Wonder Fashion Night by Oriflame – creat pentru adevărate fashoniste

-
//
18.05.2016

Eleganța și ultimele tendințe ale modei își dau întâlnire la un nou eveniment marca Oriflame – Wonder Fashion Night 2016, în data de 20 mai la ora 19:00 în parcul Ștefan Cel Mare.

Wonder Fashion Night by Oriflame – creat pentru adevărate fashoniste

Într-o atmosferă plăcută, în Grădina Publică, cu muzică de calitate și o mulțime de invitați, poți petrece seara de vineri la unul din cele mai tari evenimente fashion din Moldova.

Vino să faci cunoștință cu designeri inspirați de feminitate și creațiile acestora. Vei putea savura designerii locali: Sekana, Alina Bradu, Brio, LA TYANA, Nikita Rinadi, Anastasia Che Studio, Le Parole, L.Storojuc și EHO by Evgheni Hudorojcov, care ne vor încânta cu noile colecții de primăvară-vară.

Iubitoarele de modă se vor delecta cu defileuri cu ținute stilate și ateliere de Make Up profesionist absolut gratis.  Fanele înrăite Oriflame, dar și cele, care nu au avut încă ocazia să cunoască produsele vor avea ocazia să testeze o gamă largă din cosmetica Oriflame.

Un concert live cu vedetele autohtone, în care vei auzi hiturile și noutățile acestora vor cuceri doamnele îndrăgostite de muzică și frumos. Tania Cerga, Natalia Gordienko, Diana Brescan, Pașa Parfeni și Elvis Band vă vor cânta și încânta în seara magică a evenimentului.

Va fi și o zonă VIP, cu un mic fourchette și băuturi pentru invitații speciali. Și tu vei putea face parte din aceștia, participând la un concurs organizat pe pagina de Facebook al Oriflame și câștigând o invitație pentru 2 persoane și multe alte premii stilate.

Seara va culmina cu prezentarea noului ruj The One Sensation, remarcabil printr-o textură fină și adorat de femeile din întreaga lume. O colecție specială de ținute, inspirate de noul ruj, a fost creată și o vei putea vedea în exclusivitate la eveniment.

Primul ruj lichid, care creează o suprafață consistentă mată și are grijă de buzele tale, fără a le usca, prin formula sa hidratantă. Rujul exclusiv prin textura sa, propune 10 culori magnetice, în cele mai noi tendințe, îți va oferi un look irezistibil.

Vei avea posibilitatea să descoperi culorile și să testezi produsul, chiar în cadrul evenimentului organizat de Oriflame.

Nu rata cel mai important eveniment fashion din această primăvară.

Be The ONE! Vino la Wonder Fashion Night 2016!