Video amuzant cu burtica ”vibratoare” a doi bebeluși

Video amuzant cu burtica ”vibratoare” a doi bebeluși

-
//
17.07.2017

Un video cum doi copii dolofănei, îmbrăcați doar în scutece, stau pe o platformă vibratoare și se distrază, zâmbind și rostind sunete amuzante, a devenit viral pe rețelele de socializare.

Video cu Micuții Noe și Mick a obținut aproape 400 de mii de aprecieri, peste un milion și 300 de mii de distribuiri și o mulțime de comentarii.

În același timp, unii utilizatori au început să se întrebe dacă vibrația poate dăuna copiilor. Pentru a clarifica situația, președinte Societății de Pediatrie din Noua Zeelandă, Devid Nyuman, a comentat că micuții nu pot fi afectați, deși nu recomandă să-i lase pe o platformă vibratoare pentru o perioadă îndelungată de timp sau să amplifice frecvența vibrațiilor. „Aceste vibrații, de intensitate scăzută, nu pot afecta oasele sau creierul copiilor.

Prin urmare, dacă lăsați totul așa cum este, totul va fi bine”, a spus Newman. În același timp, specialistul a atenționat că, în cazul în care frecvența și rata vibrațiilor vor spori, copiii pot primi o comoție sau leziuni ale coloanei vertebrale.

Sursa