mamaplus

Victoria Lungu, mărturisiri dureroase: ”Am făcut avort la 6 luni de sarcină. Mi-era frică...”

-
//
08.09.2020

Are o poveste de viață tumultoasă și chiar cutremurătoare. Deși este o fire puternică, interpreta Victoria Lungu spune că momentele cele mai dureroase din viața sa le resimte cu aceeași intensitate chiar și acum, peste mulți ani. În cel mai proaspăt interviu Fără Protocol, Victoria a vorbit despre căsnicia grea prin care a trecut, violența în familie și avortul pe care a fost nevoită să-l facă la tocmai 6 luni de sarcină.

Cel mai dureros moment de care Victoria își amintește cu lacrimi în ochi este avortul pe care l-a făcut la un termen destul de mare.

”Eram însărcinată în a șasea lună și cu Valeria în brațe, am fost dată afară, am dormit pe ploaie, am stat două luni la o prietenă de-a mea, după aia am mers și am făcut avort pentru că mi-era frică. Acum îmi dau seama că dacă aveam curajul pe care îl am acum, creșteam doi copii, creșteam și trei…
Eu pur și simplu când am văzut că trec două luni, termenul era destul de mare și a venit la mine și mi-a spus că dacă nu avortez atunci… Au fost multe lucruri urâte. După aia a venit în genunchi, am plecat cu el în Israel și am mai stat un an împreună pentru că el consuma niște lucruri care îl ducea într-o altă dimensiune. Eu, neștiind multe lucruri și fiind tânără, nu-l simțeam când și cum este. Și atunci m-am speriat, am mers la soacră, m-a dus ea la doctor, a fost lângă mine, a văzut cum îmi pun copilul în borcan…”, mărturisește Victoria Lungu.

Artista spune că unicul motiv pentru care nu-l părăsea în timp ce știa că era înșelată este faptul că-l iubea. Doar atunci când soțul ei a început să aplice agresiunea fizică asupra ei, Victoria a luat o decizie fermă de a-l părăsi definitiv. Chiar și așa, relația lor a mai continuat. Ea mărturisește că ar fi fost agresată fizic de soțul ei 3 ani la rând, până în momentul în care au aflat părinții ei despre asta. Victoria Lungu a divorțat la vârsta de 30 de ani, deși până atunci a dat la divorț de cel puțin 11 ori din cauza infidelității soțului său.