mamaplus

Victoria Lungu, despre cum ar trebui să fie bărbatul din viața ei. De ce interpreta nu s-a recăsătorit

-
//
24.09.2019

După ani de zile, interpreta Victoria Lungu nu s-a mai recăsătorit. Artista e implicată tot mai mult în activitatea muzicală și muncește pentru lansarea unor noi melodii.

mamaplus

În cadrul emisiunii „Iubește viața”, Victoria Lungu a vorbit despre divorț și carieră. În opinia ei, bărbatul pe care și-l dorește alături trebuie să fie educat, să practice sportul și să nu cadă în capcana viciilor.

„În primul rând, cred că ar trebui să fie un bărbat foarte educat, înțelegător, citit... Nu-mi plac bărbații care fumează și beau. Îmi plac bărbații sportivi. Nu că aș fi alintată, dar pentru că am stat atâția ani singură, chiar nu vreau să-mi împărtășesc viața cu cineva care nu m-ar înțelege. Nu mi-ar plăcea ca un bărbat să vină acasă, să-și pună picioarele pe canapea, cu berea în față și să stea la televizor. Cred că l-aș arunca de la balcon. Îmi plac bărbații cu care aș putea merge la un teatru, să alergăm împreună, cu bicicleta, la munte, la mare, să citim... Cred că m-ar plictisi un bărbat care nu-și dorește nimic.”, mărturisește ea.

Îndrăgita cântăreață e tot mai ambițioasă. Victoria dedică mult timp carierei sale și spune că pregătește numeroase surprize muzicale.

„Cred ca viața mea abia începe și abia acum sunt gata să răstorn lumea. Nu am timp pentru cunoștințe. Acum lansez multe melodii.”, spune Victoria.

Sursa: MamaPlus.MD