Vezi când se va deschide târgul de Crăciun în Capitală

Vezi când se va deschide târgul de Crăciun în Capitală

-
//
08.12.2017

Guvernul Republicii Moldova va organiza la Chişinău, în perioada 15 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2018, Târgul de Crăciun, cu genericul „Acasă de Crăciun”. Intenţia a fost lansată astăzi de către autorităţi, în cadrul unei conferințe de presă.

Vezi când se va deschide târgul de Crăciun în Capitală

Astfel, pe strada 31 August 1989 va fi amenajat cel mai mare patinoar din țară, un carusel, dar și căsuțe din lemn, de unde vor putea fi procurate suvenire, dulciuri și vin fiert cu aromă de scorţişoară. Totodată, premierul Pavel Filip afirmă că pomul de Crăciun, cu o înălțime de peste 20 de metri, a fost oferit în dar de România.

Potrivit autorităților, circa 4.000 de copii din țară, printre care 1.500 de copii de la toate casele-internat și centrele pentru copii cu nevoi speciale și 1.000 de copii din regiunea transnistreană. Aceştia se vor bucura gratuit de patinoar si carusel.

Târgul de Crăciun va fi amplasat în perimetrul străzilor Bănulescu-Bodoni și Pușkin. Acesta va include cinci zone specifice: de poveste, de gheață, zona aventurii, a tradițiilor și a colindelor.

Sursa: independent.md